9. okt. 2013

litt hylle og en liten apekatt


det skjer stadig noe nytt i hylla fra bolia! og selv om det ikke er store endringene, er det allikevel nok til å roe endringsbehovet noe...jeg er rastløs, trenger endringer, og vet ikke helt hvor jeg vil...så leste jeg i dag i bonytt at det visstnok er typisk høst, dette behovet for å gjøre ting hjemme! så da så! jeg er altså i høstmodus! og selv om jeg trenger litt endringer, er det fremdeles det lyse og naturlige jeg trekkes mot...


det er ikke bare i interiøret det vises at jeg er i høstmodus...behovet for mer energi har meldt seg, og blogging har blitt byttet ut med jogging (foreløpig!)...etter lange og innholdsrike dager, er det godt med en tur ut, før jeg synker ned i sofaen sammen med min kjære og netflix! kjekt å se at bloggen blir besøkt til tross for lang tid mellom innlegga! 

ønsker deg en fin høstuke (ferie eller ei)!

14 kommentarer:

Mitt og vårt hjem sa...

Kjempefint i hyllen din:))
Kan fort bli rotete i sånne åpne hyller,men her har du fått en fin balanse som eg liker!:)
Fin onsdag til deg.
Klem Siv Mette

Høytrykk sa...

Fin hylle med fint innhold! Skulle ønske jeg fikk trangen til å jogge jeg også... ;)

Bella sa...

Digger den hylla di, og alt det fine i. :) Flink du er å jogge da, kunne ønske jeg også fikk den trangen.
Fin onsdag til deg!
klem

idylloghim.blogspot.com sa...

Nydelig hyllesystem. Alt er så dekorativt i disse hyllene. Flott stue. Ha en fin dag, klem fra Ann Elin :O)

AC IN A BOX sa...

Lekre hyller med herlige detaljer.
Nydelige bilder.

Fin kveld til deg!
- AC

Gunstig sa...

Hellu!
Alltid kjekt å se hvordan hyllen din ser ut! Og allitd like fin og spennende. Veldig glad for å se at det blågrønne bildet fortsatt er der:) (Men blir ikke lei meg om du tar det bort. Det har jo fått være det så lenge). Godt å høre at det ikke bare er meg som mangler energi. HÅper du får det av joggingen. Din spræging:) Kos deg med ferie!! Klem

Blåbærtua sa...

Nydelig i hylla di,eg er og sånn som vil liksom forandre og heldigvis er det ikkje alltid så masse som skal til:)
Fin kveld til deg!
Klem fra Lillian

Har en drøm... sa...

MÅ ha den lille Apen snart jeg og:)
Og jeg elsker hyllene dine:)

nr.15 sa...

Å dette var sånn skikkelig *elsk*
Helt perfekt styla!
Klem

mille m sa...

Den hylla er så rå, og så fint du har det!! Herlig stue))

Barkeblikk sa...

Nydelig nydelig!
GLAD helg til deg. Klem fra Monica.

Toril sa...

Så fin hylle!
Og så mye fint i hylla!!
Herlig :)
Ha en nydelig helg!

Livets små øyeblikk sa...

Lekkert!
Kjenner jeg er i høstmodus jeg også, men jogging blir det lite av gitt;) Men det blir mye tur på fine dager, deilig det også:)

Håper høstdagene er fine hos dere,
varm klem:)

Nussara Guldberg sa...

Hei Nina!

Hvor har du kjøpt sjenken din? :)