8. sep. 2013

mykje lys, mjuke pledd og mykje kos...

utfordringa frå nib denne gongen er ei hyllest til hausten! og når hausten kjem er det den finaste årstida (men så kjem vinteren, og våren, og ikkje minst sommaren, og dei er også dei finaste når dei kjem! me er heldige som bur i eit land med årstider)... eg er ikkje mykje heime for tida, så eg har funne fram eit gamalt bilete (det er i alle fall nokre månader sidan bilete blei teke) med mykje lys, mjuke pledd og mykje kos...til og med på nynorsk!

eg gler meg til å vere heime i haust...til mørke kveldar, til filmkos med mannen, til varm solbærtoddy (heimelaga!), til levande lys og til å kunne leggje meg tidleg (med kjensle av at det er heilt allment akseptert, for ein treng jo meir søvn i mørketida!) dette er mitt bidrag til utfordringa, sjå her for fleire fine innlegg! akkurat no nyt eg friske minner frå ei fin helg på hytta, og gler meg til å feire 6-åringen vår i lag med familien...

eg ynskjer deg ein fin sundagskveld!

17 kommentarer:

mille m sa...

Imponert over nynorsken !! Ikke min sterke side akkurat . Så lekkert bilde av flott stue! Masse lykke til )) Klem Camilla

Idemyldring i nr.9 sa...

Så koselig stue, med puter og pledd og det som hører høsten med:-).

Mange flotte bilder ellers på bloggen din også. Denne bloggen inspirerer:-)

Ønsker deg en flott dag
Anne Line

Kikkis planet sa...

Herlig, og friskt høstbilde!

Kikkis planet sa...

Herlig, og friskt høstbilde!

Gunstig sa...

Finaste stova! Likar at du skriv på nynorsk! Heilt topp.

idylloghim.blogspot.com sa...

Fint bidrag. Nydelige puter. Klem fra Ann Elin:O)

Den første løvetann sa...

Kjempefint bidrag! Kjekt å sjå nynorsk. Kunne liksom ikkje hugsa å ha sett deg skreve nynorsk før... ;) Har sjølve skreve nynorsk frå 1.-9. klasse. Moro å henta han fram i blant :D Ynskjar deg og dine ei flott veke!

Har en drøm... sa...

Herlig bidrag!!
Skikkelig kos ♥

Annelise Edgarsdatter sa...

Wow, flinke deg i nynorsk..., og herlig bidrag:) Lykke til i utfordringen...

P.S Jeg har gitt deg litt ros for printene dine på bloggen min:)

Klem Annelise:)

Mitt og vårt hjem sa...

Så flott bilde og bidrag!
Lykke til i utfordringen:))
Klemmer Siv Mette

Toril sa...

Knallfint bidrag!
Elsker sofaen din :)
God mandag!
Klem :)

Monica - Barkeblikk sa...

Har kommentert bilde før, men jeg kommenterer gjerne igjen. Nydelig bilde! Liker alt jeg ser ;-) Lykke til til deg. Klem fra Monica.

Mine diller♥ sa...

Flott bidrag og fin blogg du har :)
Masse lykke til med dei nydelige bilda dine.

Fin tirsdag til deg :)

Øyeblikk sa...

Hey hey heeey! På nynorsk og greier :) Eg eg er så imponert.

Hauststova di ser herlig varm og koselig ut. Og eg er så enig i at alle årstidene er den beste. Eg og lillebror har eit Harry Potter prosjekt no, kvar søndag (så sant det lar seg gjere) så ser me ein Harry Potter film i kjellerstova (pappsen har laga kinorom). I dag passa det ekstra godt sidan det var litt regn, litt mørkt og litt haust ;-)

Klem Eli

mirjamsdrøm sa...

Kom plutselig over den fine bloggen din! Mye herlig inspirasjon ;) Kommer garantert tilbake! Ha en flott uke videre :) Klem Mirjam

Telinet Energi sa...

Takk for at du bidro i NIB-Konkurransen vi sponset. Elsker den blå puta!

PS: Beklager at vi er så sene med å takke..

Anonym sa...

Hei hvor er den blå puten kjøpt?? Digger stilen din. Nydelig :) :) :) Hilsen Ann Cathrin