23. aug. 2013

tivoliradioen er tilbake på plass!


den har lenge stått på kontoret til min kjære...men nå, etter en stund hjemme på dagtid, kjente jeg at jeg savnet den! på kjøkkenet står radioen for det meste på, men det kan være godt å velge musikk selv, og jeg finner litt fortere ro hvis jeg hører på musikk når jeg er hjemme (og det gjelder faktisk også ungene!) silje nergaard er fremdeles favoritt, men jeg spiller også norah jones, christel alsos, tom mcrae, eva cassidy, michael bublè eller robbie williams...stort sett rolig musikk hjemme! så får vi se nå når hverdagen er i gang, om jeg husker å bruke den innimellom...

ønsker deg en riktig fin helg!

8 kommentarer:

Annelise Edgarsdatter sa...

God helg Nina:) Jeg har fått printene dine på veggen, heder og ære er like rundt hjørnet på bloggen:)

Annelise

Mitt og vårt hjem sa...

Flott bilde!
Puten i gyngestolen var digg:))
Kjekke disse tivoli radioene,tenkte eg skulle spandere meg
en skikkelig når det nye kjøkkenet er ferdigt:)
Ha en flott helg:o)
Klem Siv Mette

Øyeblikk sa...

Musikk er berre magisk, kan setta deg rett i stemning eller minner om situasjoner og hendingar... Eg elsker musikk, og aller helst bør det være litt høgt på. Men av og til, av og til må eg ja det berre heilt aldeles stille, lytta til stillheten, berre nyta fravær av krav og mas, mmmm :-)

Robbie Williams ja... Skal du på søndag? Det skal eg :-)

Klem Eli

Monica - Barkeblikk sa...

Det er jo et lekkert interiør som passer rett inn ;-) Vi hadde en slik for lenge siden, men jeg var rask til å kaste den ut da jeg ble lei. Nå angrer jeg litt *blunk. Hihi.

Ønsker deg ei glad helg.
Klem fra Monica.

Har en drøm... sa...

Den er jo knallkul!
Og jeg DIGGER hyllen din (tror jeg sier det hver gang du poster bilde av den, hehe)

Ha en fin helg!

Blåbærtua sa...

Den er knallstilige og stilige hylla di,kjekkt når det rommer masse❤
Ønsker deg ei fin helg!
Klem fra Lillian

Høytrykk sa...

Digger hyllen!! Og så lekkert stylet! ❤

Anonym sa...

Det er en rigtig flot reol/skabe. Hvor er det fra?