24. aug. 2013

god morgen!


god morgen! i dag er det lørdag 24.august...(digger evighetskalenderen fra bloomingville) frøken dings jublet, og tok med dyna opp i sofaen, endelig lørdag! vi stod opp før sola, men nå skinner den inn kjøkkenvinduet...jeg har allerede drukket dagens med kaffe, og frokosten er snart klar! i dag skal frøken dings og jeg på jentetur til byn, guttene skal snekre gjerde (ihvertfall begynne)...jepp, det er deilig med helg (også)!

ønsker deg en finfin lørdag!

9 kommentarer:

Agnes, Livet i trettifem sa...

Herlig med helg, late morgener og ingen som skal på skolen eller i barnehagen.
Ønsker deg en flott en!
Klem

Bella sa...

Fin lørdag til deg også! Kos dere på jentetur! :)

Annelise Edgarsdatter sa...

Fin lørdag:)

Mitt og vårt hjem sa...

Hørtes deilig ut,nyt den!
Den evighetskalenderen var digg:))
Ha en fin lørdagskveld:o)
Klemmer Siv Mette

Har en drøm... sa...

Helg er magisk:))
Kult bilde med lekre detaljer ♥

Øyeblikk sa...

Laurdag morgon er edel vare! Eg sov forbi laurdag morgon, eg var invitert i frukost hjå bror min og svigerinna mi og bittelille Vilde som er søt som sukker ❤ Har vore på klubb hjå ei venninne på Stord i går, og overnatta i foreldra mine sitt hus. Dei var på naustet, og mamma som er MAMMA sjølv om dottera er nokre mndr frå sin 40 årsdag, måtte arrangera det slik at eg var garantert frukost. Som eg forsov meg til. Stor stas. Eg er heldigvis tilgitt ;-)

Klem Eli

Blåbærtua sa...

Alltid godt med helg❤blir ofte travelt på kvardagene!ønsker deg ei forsatt fin helg!
Klem fra Lillian

Jessica - Svart på vitt sa...

Tack för din kommentar hos mig! Jag är verkligen glad över att jag hittat hit till dig, för jösses va fint du har det hemma! Lägger till dig på min blogglista direkt! :)
Kram Jessica

idylloghim.blogspot.com sa...

Mye fine ting her ja.....Hay hånden er ett Must i hjemmet;))
Deilig med helg og fri. Kos deg i dag. Masse masse klemmer fra Ann Elin