21. aug. 2013

everyday life - stickygramstickygram er kjempeenkelt, og kjempedekorativt! besøk stickygram.com, logg på med instagramkonto, og vips! kan du velge ut dine favoritter fra insta, bestille dem og 3-4 dager senere henger deilige sommerminner på kjøleskapet (eller andre plasser)...og kanskje har du en fin venninnegave eller en personlig julegave til besteforeldre?! det koster ikke mye heller, ca.160,- for 9 småbilder... ungene synes det er stor stas, og vi har snakket mye om alt det kjekke vi gjorde i sommer etter at bildene kom opp på kjøleskapet!

ønsker deg en fin onsdag!


9 kommentarer:

Petra sa...

Vilken bra idé! Jag tänkte annars man skulle köpt en lite bättre skrivare och fotopapper till så att man kan skriva ut själv.

Kram Petra

Bella sa...

Herlig! :) Legger jo ut mange fine bilder på instagram som bare blir liggene på mobilen, så dette må prøves!
Takk for tips!
Klem

momentsandeasyliving sa...

Kjempefint tips..
Jeg må og prøve å få gjort dette:)
ha en fin uke!!
Klem:)

Har en drøm... sa...

Så kult!!
Utrolig hva man finner på og lage butikk av, hihi:))

Ha en fin fin dag:)

ulla sa...

sjekk ut prinstagram også! Bestilte en poster 70 x 100 med plass til 54 instagrambilder:) Nå henger en poster med det vi har gjort det siste året flott ut i gangen:)

Blåbærtua sa...

Så utrulig stiligt,sjekka ut prinstagram men blei litt avansert for meg siden alt stod på engelsk og euro og alt men gjett om eg kunne tenkt meg slik:)
Ein fine kveld til deg!
Klem fra Lillian

Øyeblikk sa...

Lurt! Me har integrert kjøleskap, men eg veit om nokre besteforeldre som meir enn gjerne hadde pynta med barnebarn på sitt :) Eg fann noko som heiter "Flipagram" i går, det likte eg veldig godt. Det blir som eit slideshow av bileter som ein tidligare har lagt ut på Instagram, og så kan ein legga musikk til. Stilig!

No har eg myyyyykje blogging foran meg, har vore ekstremt laber aktivitet fra mi side, men eg håper at ny ham, nytt namn og delvis nytt innhold kan hjelpa motivasjonen opp og fram :)

Ha ein deilig onsdagskveld, Nina!

Klem Eli (tidligare Frøken Fryd)

ynde sa...

Åååå, det er noko av det finaste eg veit det å omgje seg med bilder som gir gode minner. Eg har kjølehjørne med skapdør så dei ville nok ikkje henge der, men besteforeldre som Eli seier var ein god ide! Klem Kjersti

Monica - Barkeblikk sa...

Så flott sammensetning av bilder! God idé :-)
Ønsker deg en tipp topp kveld.
Klem fra Monica.