2. aug. 2013

diy prints på utstilling!
ja, jeg er hekta! hekta på alt det kjekke photoshop kan brukes til! og etter en del frustrasjon, leting på nett og prøving og feiling fikk jeg endelig til å gjøre bokstavene gjennomsiktige, legge dem over hverandre...herlig!  jeg elsker playtype sine posters, in love with typography, og har laget mine egne varianter, i ulike farger, så er det bare å skifte etter humør og årstid! akkurat nå har jeg satt sammen mange av de printa jeg har laget selv til et kollasj på skjenken...too much?! kanskje...men de blir stående en stund, så får vi se hvor de ender opp... uansett: nå trenger jeg en pause, litt ferie i ferien:) og drar avgårde på jentetur til mandal! juhuuu!!!

ønsker deg en fin start på helga!

2 kommentarer:

Bella sa...

Hei! Oppdaget akkurat bloggen din og liker den kjempegodt! :) synes printene ble råstilige!! Har du laget elefanten selv også?
Legger deg til på blogglista mi, for hit tar jeg turen igjen. :)
Ha en strålende helg!
Klem

Nore Interiør sa...

Syns det var kult jeg!
Godt å se litt "mer",
siden alt er veldig minimalistisk for tiden.

Klemmer fra Maren