9. aug. 2013

diy med barn - krympeplast


med skrekkblandet fryd skal jeg være faglærer i kunst og håndverk dette skoleåret! og jeg har bladd gjennom boka kreativ mamma mange ganger! og funnet inspirasjon! jeg har fått med venner, naboer og familie til å samle valnøttbokser, og siw (med bloggen gunstig), idun, trym og jeg har kost oss med krympeplast... vi har laget (og montert) armbånd med charms, magneter og personlige "dingser" til å ha på nøkkelringer! dette var gøy! og nå gleder jeg meg til skolestart:)

ønsker deg en fin start på helga!
(og tusen, tusen takk for så mange fiiiiiine kommentarer på innlegget fra stua!)


8 kommentarer:

Monica sa...

For en vidunderlig jobb du skal inn i! Veldig misunnelig - men ønsker deg fin helg allikevel ;D

Bella sa...

Det blir jo en utfordring som du får kose deg i!! :) Lykke til! Fin helg til deg!

Anonym sa...

Hei =) jeg er selv k&H lærer og det er jo så digg å få betalt for å undervise i et fag som åpner for så mye kreativitet..du blir nok en strålende lærer =) et spm: hvor er den fantastiske sofaen fra?

Hilsen Kine =)

Blåbærtua sa...

Så utrulig spennende,det klarer du med glans:)så flott å få være med å undervise og det med et kreativt fag!
Det siste ho eldste laga på skulen før sommeren var ein fjernstyrt kassebil,så morsom:)

God helg til deg!
Klem fra Lillian

Kristin sa...

Hei! Hvilket trinn skal du undervise på? Jeg skal i 2 trinn etter mammapermisjon. Mulig jeg også må ha k&h, men til forskjell fra deg er jeg langt i fra kreativ!! Og dette faget er et mareritt når man har gått tom for rimelige løsninger og man ikke kommer på noe annet en fingerhekling med restegarn.... Håper du legger ut ideene dine! Kanskje jeg også kan bli læreren de ønsker seg i kunst og håndverk :) Lykke til! Leser bloggen din jevnlig :)

ynde sa...

Så fiiint! Sikker på at du blir ein god K & H lærer så kreativ som du er! Kjempeviktig fag i skulen! Likte så godt bildene dine i stue-utfordringen, lykke til.Klem ☺

Fru Lykle sa...

For ein utruleg spennande jobb, tenk å få vere kreativ ilag med barn som jobb :-) det klarer du nok med glans! (måtte Google krympeplast jeg nå ;)

ved siden av sa...

Tusen takk for flotte kommentarer! Det gjør meg så glad:))
jeg skal undervise 3. og 4.trinn i K&H, og er kjempespent:) men hos bloggere fins masse fin inspirasjon:)
sofaen er fra bolia, Seville 7 seter...