25. aug. 2013

cecilies pesto!


for et par dager siden hadde vi kjempekoselig middagsbesøk! så gøy det er å være mange samlet rundt bordet, store og små! og siden vi er så heldige å fortsatt ha sommer, lekte ungene i vannsprederen, hoppet på trampolinen og småjentene sprang nakne rundt og var godt fornøyde... cecilie hadde med seg hjemmelaget pesto, og i dag har jeg kost meg med deilig pestospaghetti og foccacia, nam! jeg hadde helt glemt hvor mye, mye bedre hjemmelaget pesto er enn den butikkjøpte... takk, cecilie!


i dag har eldstemann har vært med mormor og morfar til olinebakken, og vi tre her hjemme har tilbringt dagen utendørs... mannen har bygget videre på gjerdet (i all stillhet siden det er søndag!), frøken dings og jeg har tutlet rundt i hagen, og vi var alle tre på flott kanotur! vi har kjøpt is i kiosken, badet i ådnøynå og padlet på plasser hvor vi ikke kommer til med motorbåten, spennende! så deilig det er med varme sensommerdager! hva har du gjort i dag?

ønsker deg en fin kveld!

10 kommentarer:

Gunstig sa...

For en deilig dag dere har hatt! Familien har vært på blåbærtur mens jeg har fått planlagt neste jobbuke. Har også fått plukket litt bringebær, lagt elgkjøttkaker på indisk vis og til slutt kost oss med blåbærmuffins. En deilig matdag med andre ord!

Blåbærtua sa...

Så deilig dag dere har hatt og så kjekkt når det er sol og varme:)her har vi kost oss på båttur og solt oss og grilla!
Kjempekoselig!

idylloghim.blogspot.com sa...

Pesto er nydelig....gøy å høre at du har hatt en slik fin dag. Fine bilder du har tatt. Klem fra Ann Elin

Livets små øyeblikk sa...

Det er deilig med slike sensommerdager som fortsatt er varme og fine, vi har hatt noen dager vi også:)

Pesto og pasta er fantastisk godt, og så lettvint:) Nydelige og delikate bilder, rett så jeg blir middagssulten igjen. Hjemmelaget pesto er lenge siden jeg har spist, du kan ikke dele oppskriften vel?

Ha ei god ny uke, håper sommervarmen varer noen dager til både hos deg og hos meg.
Varm klem til deg
Hanne:)

Nore Interiør sa...

Elsker både pesto og fine bilder!
Takk for inspirasjon! ;)

Klemmer fra Maren

Den første løvetann sa...

Digge bildene dine!!! :)

KriStyle sa...

Høres ut som en perfekt dag :) nyter sola her også! Alltid godt med hjemmelagd, deler du oppskrift?

KriStyle sa...

Høres ut som en perfekt dag :) nyter sola her også! Alltid godt med hjemmelagd, deler du oppskrift?

Øyeblikk sa...

Eg har endelig fått åpna horisonten min og begynt å spisa pesto, grønn er favoritten! Det såg delikat ut. Eg har kjøpt Jamie Oliver sin på Rimi og veit ikkje om eg tør å laga sjølv dersom heimelaga er så mykje betre, hehe :-)

På søndag sat eg mykje ute og kosa meg, puta litt i Hagen og avslutta med ein heidundrende Robbie Williams konsert ;-) Veldig ok søndag med andre ord...

Klem Eli

hobbyvimsa sa...

Denne så nydelig ut.Har aldri laget selv,men d skal jeg jammen prøve meg på:)

Nyt resten av uken:)

Klem Linda