24. jul. 2013

skikkelig sommerdessert!

denne må jeg bare dele med dere! en enkel, frisk, søt og skikkelig god sommerdessert! jeg får ikke nok bær...jeg spiser dem rene, eller bruker dem i smoothies, kaker, desserter, salater og juicer...og selv om jeg i utgangspunktet var skeptisk til mousse av noe annet enn sjokolade (namnam), ble jeg positivt overrasket!prøv den!

5 kommentarer:

idylloghim.blogspot.com sa...

Nam nam, denne ser god ut...Har nettopp hatt pizza, så det hadde vært godt med denne til dessert. Blir nok prøvd denne i klubb neste gang....:) Ha ein fin kveld.
KLem Ann Elin

Blåbærtua sa...

Det såg knallgodt ut❤

mille m sa...

Å, så fristende! Ser kjempegodt ut)

Velkommen til Lonni´s Verden sa...

Bliver helt lækker sulten.
Det så jo rigtig godt ud.
Jordbær er min sommer favorit.
God og dejlig dag til dig.

Annelise Edgarsdatter sa...

Herlig!! Enig med deg, skeptisk til annet enn sjokolade jeg også, men denne tror jeg må prøves!!
Igjen kjære deg; tusen takk for mailen:)

Klem Annelise