10. jul. 2013

lyst på et print? eller kanskje flere?

jeg er hekta på prints, og selv om jeg nok gjerne skulle hatt noen "originaler" går det helt fint å lage dem selv...jeg bruker photoshop, og printer ut på vanlig printer...jeg syns det blir finest på kartong, og bruker gjerne både hvit og brun...se her, her og her hvordan jeg har brukt dem!

begge disse kommer i A4 størrelse

de to svarte kommer i tja...størrelse (ca.A5) og gone fishing i A4


begge disse kommer i A4 størrelse

dette kommer i A4 størrelse (jeg har klippet dem ut til postkortstørrelse)

her er det bare fantasien som setter stopper (og jeg henter inspirasjon hos andre, på pinterest, fra filmer, sitater, og selvfølgelig hos andre bloggere!)...fantasi og tid! hvis du liker noen av disse, er det bare å sende meg en mail, så sender jeg pdf-fil med de printa du måtte ønske...kan gå noen dager før jeg sender, for nå er vi på ferie! første stopp vennesla, hvor vi nyter lange, varme, deilige dager med gode venner! i morgen går turen til danmark!

ønsker alle en riktig fin uke!
og minner om giveaway her

7 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Så kule print!!
Flinmk du;)

Kos dere videre med sol og sommer:)

Mitt og vårt hjem sa...

Så kjekt at du deler!
Kule print:))

Monica - Barkeblikk sa...

Her hadde du visst vært ;-) Hihi.

Monica - Barkeblikk sa...

Så kreativ og flink! Synes de er veldig orginale jeg. Har et sitat jeg skal få opp på veggen - må bare lage det først. You'll see ;-)

God dag til deg. Klem Monica.

Blåbærtua sa...

Så stilige print:)nyt forsatt sommeren❤
Klem fra Lillian

Annelise Edgarsdatter sa...

Hei...
Såå fine! Flink du er...
Kose deg masse på ferie (sender deg en mail jeg)

God sommer:)
Annelise

Toril sa...

Så gøy at du deler de! Takk!
Digger de alle sammen...
GOD sommer til deg!! :)