3. jul. 2013

jeg begynner å like meg her...


jeg har fått gjort mye den siste uka (deilig med ei ferieuke "alene")... på kontoret har jeg malt, hengt opp hyller, fått opp skap og begynt å liste! her er godt å være! jeg sitter gjerne her å blogger, jobber, finner inspirasjon og informasjon, lager print, redigerer bilder eller sorterer...i dag var jeg innom fineste kjersti sin blogg ynde, og hun hadde en tøff print som jeg sporenstreks hermet etter: up in the air!


det er så gøy med med photoshop! og selv om jeg aldri gidder å bruke tid på å sette meg skikkelig inn i programmet, lærer jeg stadig noe nytt, og nå er jeg helt gira på å lage prints...jeg finner sjeldent opp kruttet selv; men hermer etter, eller finner inspirasjon hos, andre! en lignende papirposeetikett vet jeg jeg har sett hos bloggere, men klarer ikke å finne den igjen (jeg har kopiert tekst om resirkulering fra wikipedia)...shit happens-kortet passet godt over syns jeg...


selv om her har vært litt sykdom i hus, nytes feriedagene! vi få planer, vi skal bare kose oss med besøk, sommer, litt shopping, byturer og god tid:) så går turen til danmark om ei ukes tid...

minner om giveawayen og ønsker deg en fin dag!


13 kommentarer:

Jannike Stas sa...

Skjønner godt at du trives akkurat her :) Masse inspirasjon på en plass :) Håper du får en finfin dag med blogging på kontoret ditt ;)Jannike :)

cathrine - trettien [31] sa...

Hei!
Takk for kommentarene du legger igjen hos meg - rekker ikke alltid å kommentere tilbake, men setter veldig pris på de fine ordene! Så fint arbeidsrommet ble da! :)

Myke minutter sa...

Knallfint på kontoret ditt!! :) Ønsker deg en superduper tirsdag :) Klem

Gunstig sa...

Lekkert!!! Blir veldig inspirert av bildene dine og alle ideene de rommer!

Mitt og vårt hjem sa...

Herlige kontraster!!
Skjønner godt du liker deg der;))
Ha ein fin dag.
Klem Siv Mette

ynde sa...

Heisann! FOR eit inspirerende kontor, akkurat slik eg ønsker meg det!! Har lagd til ein hobbykrok på loftet, men der har eg ikkje pc'en min- den er på kontoret i kjellaren...! Må bare vera slik ei stund pga plassen...;) du er jo kjempekreativ med PS! Eg elsker det og bruker mykje tid med bilderedigering i PSE! Tusen takk for link til meg, så overraskande og gøy at du vart inspirert, har jo ikkje laga det sjølv eg då altså-som du sikkert såg! Me koser oss i Danmark, men må innom mine favoritter!! Klem Kjersti

Lisette sa...

Kjempe kult! Dette kan du...:) Fin styling på kroken din. Og bilde kvaliteten er upåklagelig.

idylloghim.blogspot.com sa...

heia :)) for en drømme krok du har fått der. Elsker stilen din...
Stor sommerklem fra Ann Elin:))

Life's Silverlining and I sa...

Vilken fin blogg du har! Har lagt mig som följare här hos dig. Jag försöker utveckla mina kunskaper i fotoshop . Men just att skriva text på bilderna har jag inte lärt mig så bra än:) Ha en fin kvällXX Nilla

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Så fint det ble!
Kan godt forstå at du trivst der.
Ønsker deg en flott helg!

STYLIZIMO sa...

Forstår godt at du liker deg på kontoret - for et flott rom!

Velkommen som medlem på Stylizmo.com forresten. Om du bruker "Keep it- button som ligger på nettsiden vår kan du enkelt hente bilder fra bloggen med en direkte link tilbake. Litt som Pinterest i grunn.
Mer info om dette under HELP evt. :)

God kveld!

klem Nina

Monica - Barkeblikk sa...

Så flotte print! Og kontor :-)
Har fulgt deg en stund og føler jeg kan si det er: veldig deg ;-) Hi-hi. Håper du får en flott kveld. Klem fra Monica.

Flisan sa...

For en herlig kontorplass - sånn ønsker jeg meg også. Svart / hvitt - utrolig kult! Loving it !