23. jun. 2013

these are a few of...


jeg bare elsker scaramangaveska som jeg fikk av min kjære til jul, den passer like godt til hverdags som til fest! kaffe klarer jeg meg ikke uten, heller ikke notatblokka som følger meg stort sett over alt, og som inneholder uendelig med lister (skal-gjøres, diy-prosjekter, ønsker-meg, budsjett, inspirasjon, hage-idèer, sitat....) stjerner har lenge vært favoritt, og nyeste tilskudd i favorittlista (!) er conversa....(som står og venter litt på sensommer/høst) mine favoritter akkurat nå!hva er dine favoritter akkurat nå?

13 kommentarer:

ynde sa...

Fine fargar og fine bilder å kvile augene på!! Inspirasjon!! Klem til deg, Kjersti

Fru Mosbron sa...

Flotte bilder!
Flotte favoritter, i mine favoritt farger:)
Ha ein fin søndag:)

lillpastill sa...

OHLALA! Trenger jeg egentlig si noe mer?!

cathrine - trettien [31] sa...

Veska er også min favoritt, og det har den vært i mange år. Har visst også like converse sko som deg, men siden de ikke er særlig gode på er de dessverre ikke favoritter her i huset... Kaffe klarer jeg meg ikke uten! :)

Mitt og vårt hjem sa...

Herlige bilder:))
Blei forelska i både vesken og skone<3
Ha en fin søndag:)
Klemz..

tonje boganes sa...

Herlige favoritter! Likte dem kjempegodt! OG bildene dine er lekre.
Innom for å ønske deg en deilig sommer
klem Tonje

Gunstig sa...

Nydelige bilder!!

Gunstig sa...

Og takk for tipset om å ikke gå inn på blogg og kommentere via fb! Nå får jeg jo til å legge inn kommentar:)

Blåbærtua sa...

Herlige bilder og herlige favoritter❤

Anonym sa...

Hvor har du fått tak i de skoene???:)

emmafoto sa...

Flotte bilder av finfine favoritter! :)

Marianne / Cocktail Chic sa...

Supersmashing veske. Og du, moro å høre om andre liste- og notatbokpersoner :D. Jeg er selv en sånn en. Har lister, notatbøker, regneark og dokumenter fulle av ideer, men kunne ikke jobbet om alle ideene skulle blitt satt ut i livet : D

passelykkelig sa...

Fin notatbok, og flotte bilder.