11. jun. 2013

peoner og puter!


selv om jeg nok liker best svart, hvitt, grått og brunt er det også perioder (les:dager!) hvor jeg må ha litt farge...da er det nok med en om gangen! nå er det rosa peoner som bestemmer, og rosa er jo både sommerlig og friskt! (og selv om treet på puta nok er et høsttre, liker jeg kontrasten i den, og syns den står fint til susanne schjernings sommerfuglpute)...etter en effektiv dag på jobb, skal jeg hjem og nyte en rolig kveld...(vi har oppdaget en ny serie, homeland, og da er det ekstra godt å slenge seg i sofaen når ungene er i seng:) 
 
ønsker deg en fin tirsdagskveld!

12 kommentarer:

Blåbærtua sa...

Så nydelige bilder og litt farge er jo fint,pleier ikkje ha så masse farger rundt meg heller:)
Peoner er så utrulig søte❤

Nyt dagen!
Klem fra Lillian

Elises TingogSånt sa...

Hei.
Jeg fan bloggen din hos NIB, så mye fint det var her inne hos deg.
Flotte bilder, peoner er helt nydelige:)
Fortsatt fin tirsdag.
Elise

Frøken Fryd sa...

Hei på deg :-) Peoner er berre vakre! Minner meg om bestemora til mannen min, me fekk alltid slike flotte bukettar av ho. Me har nettopp oppdaga at Homeland ligg på Netflix, så det var veldig kjekt, har høyrt så mykje bra om denne serien, så den er "nestemann ut".

Ha ein deilig kveld i soffen.

Klem Eli

Fru Mosbron sa...

Fantastisk fine bilder og kontraster:-)
Homeland har eg hørt om, men ikkje sett (ennå), men kjenner til lykken med å kose seg på sofaen♥♥

Den første løvetann sa...

Nydelige lyse sommerfarger!
Nyt kvelden i sofaen. Her er det og ofte serier det går i. Vi har begitt oss ut på Sons of anarchy :) så blir nok litt av det på oss i kveld...

Ønsker dere en fin fin kveld!

Har en drøm... sa...

Så fint:)
Jeg er og glad i farger fra blomster ♥ Og lekker pute!!

Ha en fin fin kveld:)

idylloghim.blogspot.com sa...

heisann:o)
takk, for fin kommentar. Nydelig bilder og blogg du har:o))Legger meg til som følger av bloggen din. Inspirerende...
ha ein fin dag!
Klem
Ann Elin

ynde sa...

Fine farger du bruker, er også enig i at det av og til er fint med fargeinnslag - utan at det tar heilt av liksom! Eg likar også best svart, kvit og grått (og gjerne natur). Likte så godt innlegget under med den fine hylla og alt du har i/ på den ☺ inspirasjon som eg suger til meg! Er som du såg litt tom for det om dagen, men det går seg vel til...det handler mykje om overskudd og energi! Tusen takk for fine ord, det varmer ♥ klem til deg, Kjersti

Anonym sa...

Best Article on Benwin Ecco 5. 1 Dx Surround Speakers

Here is my website Panasonic PT-AE8000Panasonic PT-AE8000 best price ()

tonje boganes sa...

Deilig farge på de peonene!

Har kost meg med mange fine innlegg nedover. Så fint du har fått det på kontoret ditt! OG lekker og leken print du har laget!

Ønsker deg ei riktig god helg
Klem Tonje

Mitt og vårt hjem sa...

Herlige bilder,elsker peoner:)
Fav..blomst!

Goe helg til deg,kjempefin blogg:)
Legg meg til som følgjer:)
Klem Siv Mette

Fru her og der sa...

Åh, peoner er bare det fineste i disse tider! Nyter de for alt det er vært! I bedet i Skåne håper eg at det flommer over av ulike fager og nydelie blomar :)
Nydelige kombi!

Ha ei flott helg!