18. jun. 2013

iskaffepause!


noen dager trenger jeg en pause! et-par-timer-alene-hjemme-pause...i dag var en sånn dag! og da er jeg så heldig å ha mamma, som ikke bare jobber i ungenes barnehage, men som (uten at jeg trenger å spørre) tilbyr seg å følge ungene hjem slik at jeg får akkurat den pausen jeg trenger, takk! (og så er jeg så heldig å ha en jobb hvor jeg av og til kan gå litt tidligere!)


vi nyter faktisk litt sommer for tiden, og med store vinduer i stua blir det ekstra godt og varmt (!) inne...da gjør det seg med en iskaffe! kaffemaskin står høyt oppe på ønskelista (sammen med nytt kjøkken!) men enn så lenge går det greit å lage den "manuelt"... godt var det i hvert fall! har du en kaffemaskin å anbefale? tar gjerne i mot tips...

ønsker deg en fin tirsdagskveld!

11 kommentarer:

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Nina! Så flott bilde!! Tusen takk for koselig hilsen <3 Ja, enig med deg. Det er alltid kjekt å finne noe praktisk, rimelig og fint som helt plutselig løser et «kaosproblem» *smiler*

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld, søte !
STOR KLEM
anette

idylloghim.blogspot.com sa...

Sånn ett spennende bilde med masse fine detaljer....Liker dette kjempegodt:)
Du er flink.
Knip
Ann Elin

tonje boganes sa...

Mmmm... så godt ut!
Deilig med slike pauser innimellom. En trenger det!
Innom for å ønske deg en deilig sommer
God klem Tonje

Lille Finur sa...

Jepp, det så fristende ut! :) Tror det blir kveldens kos gitt, så da blir jeg vel sittende våken hele natta... hehe.

God junikveld til deg!

Mrs. Monday sa...

Så fine foto du deler her inne!!
Flott inspirasjon!

Fin tirsdagskveld fra
Mrs. Monday

Blåbærtua sa...

Du tar så nydelige bilder og litt tid for seg sjølv trenger ein❤
God klem

Mitt og vårt hjem sa...

Så herligt å kunne kose seg med alenetid:)
Herligt bilde,med flotte kontraster!
Ha en nydelig dag!
Klem..

Monica - Barkeblikk sa...

Nam!Jeg elsker kaffe i alle varianter! Men den aller beste kaffen lager mannen min *knis. Vi bruker Bialetti espressokanne, og en melkeskummer utenom. Det blir tilsammen deilig cappuccino. Yum! Nå må jeg visst lage meg en kaffekopp her. Hihi.

Ønsker deg en fin dag.
Klem fra Monica.

ynde sa...

Heisann, så inspirerende bilder du viser i dei to siste innlegga!! Litt bakpå her hos meg, har mangla inspirasjon og overskudd til å blogge og besøke blogger...! Men det kjennes ut som det kjem tilbake nå. Snart ferie og bare velstand!! Takk for at du gir så mykje tilbake, det er så hyggelig når du legg igjen ein kommentar. Klem til deg, Kjersti

Kristin sa...

Hei! Så trivelig en blogg! Og så fint å få tips til en som er så elendig på interiør og matlaging som meg! :) jeg er også lærer, men har nå permisjon med sønnen min og nyter koselige hjemmedager. Hvordan lager du iskaffen din? Den så deilig ut! Kaffemaskin står også høyt på lista mi! Ønsker deg en riktig god ferie!