9. jun. 2013

favorittvinkel!

de som har fulgt meg en stund, vet at dette er en av mine favorittvinkler i stua (se her eller her)...jeg er så glad i denne hylla! og i alt den rommer! og at det er så lett å forandre uttrykk i den...jeg hadde lenge planer om en bildelist over sofaen, men er redd det blir for mye "smått" så lenge hylla er rett ved siden av..


dagene fyker avgårde! de siste ukene har vært fulle av opplevelser, erfaringer, møter og kos...selv om det nok har vært i overkant travelt, har alt vært lystbetont! og selv om jeg i skrivende stund er stuptrøtt, har alt vært energigivende! jeg har gått glipp av et bloggtreff og to jeg gjerne skulle vært med på (gøy å lese alle blogginnlegg om treffa!), men sangoppdrag og skoletur var lett å prioritere...i kveld er det tid for film og sofa, deilig!

håper du har hatt ei god helg, ønsker deg en fin søndagskveld!

7 kommentarer:

Petra sa...

Såå fint! Skönt att ta sig tid att vila efter en hektisk tid! Vila dig nu framför en film! Mys! Ha en fin start på veckan!

Kram Petra

Har en drøm... sa...

Jeg digger og den delen avf stuen din:) Og så masse flott i hyllene ♥

Line - lykkelig på landet sa...

Skjønner at dette er en av favoritt vinkelen dine.
Utrolig kul.
Kan jeg spørre hvor den er i fra ? Hylla, skjenken altså...

Ha en fin ny uke, og takk for at du ville følge meg.

Line

Livets små øyeblikk sa...

Nydelig, både interiør og bilde:)
Hektisk kan være fint det så lenge det er noe som gir en litt tilbake. Sangoppdrag og skoletur høres ut som en fin prioritering:)

Håper du har fått tatt deg litt inn til ei ny uke,
varm klem:)

mille m sa...

Så utrolig fint du har det!! Skinnputa i stolen var helt knall, tror nok jeg må flytte litt på min nå, inspirerende) fin ny uke til deg!

Nore Interiør sa...

Nydelig :)

Det blir ofte sånn her å, er vel noe med at det lettest å forandre uttrykket, i tillegg til lys osv.. :)

Klemmer fra Maren

FjordBy sa...

For en deilig hylle! Skjønner godt at det er en favorittdel :)
Skulle ønske jeg hadde plass til en hel vegg med hyller. Så jeg får drømme videre, ser ikke ut til å blir med det første..

Nyt dagen videre :)