24. mai 2013

travle tider!

våren er en travel tid! og med det mener jeg ikke travel, som i nå-stresser-jeg-fælt-travelt, men som i nå-er-det-mye-kjekt-som-skjer-travelt! denne uka gikk jeg desverre glipp av den kommunale blåturen...men har til gjengjeld fått øvd med pianist til helgas bryllup, med gitarist til neste helgs oppdrag, gått meg gode turer, vurdert tentamenstekster og bakt kake! det er litt stille på bloggen for tida, men jeg håper du følger allikevel:)


hver fjerde fredag er det kake på jobben til min kjære, og jeg baker gjerne:) jeg har en kollega som er kjempegod på kaker, og som gjerne deler oppskrifter! så denne gangen ble det en saftig sjokoladekake/brownies som serveres med bær og krem...den er glutenfri, veldig enkel å lage, og himmelsk god! før jeg stekte den tok jeg røre i en muffinsform...så ble det en søt pause på meg også i dag:)

jeg ønsker deg en riktig god helg!


4 kommentarer:

Lisette sa...

Fine bilder du tar, så deilig ut og sitte der og kose seg med brownie og bær♥ God helg!

Blåbærtua sa...

Så nydelige bilder hos deg:)ønsker deg ei flott helg❤
Klem fra Lillian

Petra sa...

Det ser gott ut! Trevlig helg till dig!

Kram Petra

Nore Interiør sa...

Det så veldig godt ut, og smakte sikkert enda bedre!

Klemmer fra Maren