27. mai 2013

sofakroken

igjen ei flott helg: jeg fikk den ære å synge under vielsen til et nydelig par her hjemme på lørdag, mens mann og barn koste seg ute hele dagen, og i går var vi sammen med mine foreldre på båttur, og i holme...deilig!nå er vi klar for ei ny uke, full av gjøremål og opplevelser! det blir ikke så mye gjort på hjemmefronten for tida, vi er for det meste utendørs... så i dag viser jeg bare et bilde av sofakroken (som er min kjæres plass)...med noen av mine yndlingsputer i:) vi er veldig fornøyd med den nye, lyse, sofaen (lite støv/smuler som viser, og den nupper ikke!)...
 
ønsker deg en fin start på uka! 

10 kommentarer:

Toril sa...

Knallfin sofakrok,
skjønner godt at du trives der!
Ønsker deg en GOD ny uke!! :)

alveveien sa...

Nydelig blogg! Hvor har du kjøpt sofaen?

Monica - Barkeblikk sa...

Nydelig bilde og sofa. Slenger meg på spørsmålet over :) Er på utkikk etter en ny, delikat, grå variant.

Ha en flott dag :)
Klem fra Monica.

Blåbærtua sa...

Så utrulig flott sofakroken og kan tenke meg det er herlig å slenge seg opp i det:)
Så herlig med fint vær til å kose seg ute:)
Fin ny veke til deg!
Klem fra Lillian

Petra sa...

Hej!

Så fint och fina kuddar du har! Ja man är mycket ute nuförtiden...man får passa på liksom. Men hos oss regnade det nästan hela helgen så det blev innemys istället och några ärenden därtill. Hoppas du får en ny fin vecka!

Kram Petra

FjordBy sa...

Deilig sofakrok, skjønner mannen trives der. Sjefen sjøl ligger rett ut her i vår... Hehe. Får tusle ut i sola igjen istedenfor jeg ;)

Ha en videre deilig ny uke :)

Nore Interiør sa...

Hjertelig takk for fin kommentar inne hos meg, og jeg ble veldig glad for at du vil følge! Varmer bloggehjerte som de så fint sier :)


Klemmer fra Maren

Har en drøm... sa...

Hørtes ut som en fin helg:)
Digger sofa'n din:)
Ønsker meg veldig en slik lys grååå ♥

Gunstig sa...

Nydelig og innbydende!
Klem til deg

Frøken Fryd sa...

Jepp, nett ein slik sofakrok som eg kunne tenkt meg :-) No ligg min betre halvdel strekk ut i "sin" sofa, me har to som står mot ein annan. Han multitasker, dvs at han ser på Top Gear på tv medan han surfer på iPad'en ;-) Var nett og henta han i frå teambuilding, og køyrde heim to av hans kvinnelige kolleger, dei var bittelitt fjåkare enn meg kan du sei :-) men veldig kjekke altså. Litt vanskelig det der, kva nivå ein skal legga seg på som edru og med det på minne at du aldri har møtt dei før og han er deira sjef... Eg skal lova at eg hadde nokre gullkorn eg kunne slått i dashbordet om det hadde vore mine venninner ;-) Får vel spara dei til helga.

Klem Eli