18. mai 2013

sniktitt på kontoret

jeg blir stadig overrasket over hvor lang tid det tar å pusse opp! denne gang skulle vi bare åpne opp en del av stua, og pusse opp kontoret...men klart; først skal det rives, deretter skal det tapetseres, males, legges gulv, males mer, snekres litt, listes, lage pult, henge opp skap, og ennå er vi ikke ferdige! men i dag er tiden inne for å vise dere et bilde fra en liten del av kontoret:)vi har mye igjen; vi vet ennå ikke hva vi skal ha på veggene, eller hvor...skapdørene skal males, jeg ønsker et moodboard på "min side", vi mangler en stol og et teppe, lampene er ikke på plass og til tross for at jeg har en forkjærlighet for lister, har vi heller ikke listet (!) men endelig går det an å være her:) og her er godt å være! så nå nyter jeg at sommeren plutselig er her, at vi hadde en nydelig dag i går, at mannen er avgårde på fisketur (for da vet jeg at han har det bra!), at ungene sover, og at det er MIN kveld ikveld!

ønsker deg også en riktig fin kveld!

8 kommentarer:

Blåbærtua sa...

Hei skjønne deg:)
Ja ting tar tid og så vil ein jo ha det fint og,avogtil så må ein bruke litt tid på korleis ein vil ha det,sjølv om det hadde vært deilig å ha alt ferdig på ein gang:)
Nyt kvelden,ser litt på Grandprix og så litt på blogger:)
Klem klem

Høytrykk sa...

Så fint det ser ut!!
Kos deg i kveld. :)

ynde sa...

Ja oppussing tar veeeeldig lang tid! I allefall når ein skal gå på jobb, har tre barn, drive gård, og alt som følgjer med. Me har pussa opp to ungdomsrom i haust/ vinter. Dei er vel så og sei ferdig nå, men det gjenstår nokre detaljer her og der enda! Klem til deg, Kjersti

Nordlys sa...

Ting tar tid ja, men det ser veldig spennende ut! Gleder meg til å se mer etterhvert! :)
Ønsker deg en fin, ny uke!
Klem fra Carina

Heidi (Vidunderleg) sa...

Puh! Oppussing tek tid, men gu kor kjekt det er når alt er på plass og forandringen er eit faktum!!

mille m sa...

Ser spennende ut dette, blir nok kjempebra)) digger de bord- bena) og at oppussing tar tid vet jeg alt om, trengs en god del tolmodighet...moro når man blir ferdig da)

FjordBy sa...

Den berømmelige dominoeffekten hos dere også ja!
Huff og huff...
Men du verden så deilig når alt blir ferdig *smil*

Jeg skulle bare slipe opp og olje benkeplaten på kjøkkenet... Nå er vegger i ferd med å males, nye hyller på gang, omorganisering av tv-krok og oppfreshing av hele 1. etasje underveis. Hadda.. Hehe.

Glad jeg ramlet over bloggen din, for her var det mye fin inspirasjon!
Følger deg spent videre på ferden.
Regnvåt maihilsen fra FjordBy :)

Frøken Fryd sa...

Ting Tar Tid, spesielt hjå oss, så eg skjønner veldig godt kva du meiner :) Heldigvis har eg over åra lært meg å oversjå manglande lister og halvgjort arbeid. Det får berre vera. Ser at du også har tatt i bruk kule kassane ifrå Trettien. Eg har mine på badet, så får me sjå kvar dei ender opp, dei er så tøffe at dei må berre få vera framme i alle fall.

God helg til deg!

Klem Eli