12. mai 2013

print - diy


først: tusen takk for så mange fine kommentarer på forrige innlegg! jeg blir rett og slett glad:) takk! 
i dag viser jeg et bilde av mine siste prosjekt, jeg har lekt meg litt med ulike fonts, laget noen postkort, et alfabetprint (hm...ser jo at det er ganske så skeivt, får fikse senere!) og et bilde av tavleetiketter fra søstrene grene...(tallkortet har jeg ikke laget selv) enkelt, dekorativt og billig! passer godt på et snart-innflytningsklart-kontor! nå skal vi snart avgårde for å nyte søndagen utendørs, med gode venner og familie, grillings og leker:) 

ønsker deg en fin søndag!

15 kommentarer:

Fru Lykle sa...

Tøft bilde :-) fin søndag til deg!

Stine Johanne sa...

Hej :0) Takk for hyggelig kommentar inne hos meg ;) Fin blogg du har!! Ha en fin søndag! =)

Petra sa...

Superfint!! Det här gillar jag! :-)
Har du gjort printet med svart tavelram runt själv? Det vill jag ha! :-)

Önskar dig en fin söndag kväll!

Kram Petra

Blåbærtua sa...

Så knallstilig bilde,er så tøft å sette sammen litt forskjellige:)
Håper du har hatt ein fin søndag!
Klem fra Lillian

Frøken Fryd sa...

Liker slike trykk altså, stilig collage du har laga!

No sit eg nydusja og fornøyd og kjenner at det eg har brukt kroppen i hagen i dag, det har visst vore ei treningsøkt det :) Og så blei det jo mykje finare og ryddigare utanfor hjå oss. Bonus! Krysser fingrane for at løvetenna held seg vekktil over 17. mai i alle fall ;)

Klem Eli

Heidi (Vidunderleg) sa...

Lekkert! Kjekt med typografi, det har eg alltid likt!

*god vekestart i morgon!

My Dream sa...

Lekkert!!!

Flink du er!!! :)

Klems Diana.

Susanne /Hus på Rophus sa...

Så mye stiligt!
Flink du :-)

meaningmoon sa...

Så flink du er , skikkelig stilig :)
Gøy å lese om deg i Boligpluss :))
Ha en fin uke :)

ynde sa...

Kjempestilig! Liiiker altså!! Kreativ dame du ☺ Klem til deg, Kjersti

NIB sa...

Fiint!

Gunstig sa...

Diiiigger bildet! Og ikke minst de kjempestilige printene! Ny uke ja, men vet at det også kan by på mye jobbing! Lykke til med det som skal gjøres før syttende. Jeg har fått motivasjonen over meg og det endte i en hel dag med kvalme og dårlig form her:/ Må bli flinkere til å holde litt igjen og bare gjøre litt om gangen. Men er jo strålende fornøyd med alt vi har fått gjort den siste uken. Klar for å bli ferdig!!
Ønsker deg en fin uke:) klemz

emmafoto sa...

Så fine prints/ting! Herlig collage, skikkelig inspirerende :)

mine fiine sa...

Kjempestilig!!!!

Flink du er!

Klem Anne/ mine fiine

idylloghim.blogspot.com sa...

hei, igjen:o)
Liker virkelig dette. Kjempe fint alt. Elsker svart/ hvit selv og sprayer vaser og greiner når jeg liker fasongen...;o)
Ha ein fin kveld.
Kjempefin blogg. favoritt;o))