9. mai 2013

i boligpluss!

 

så gøy, å få være en av de heldig utvalgte som får lov til å si hvor jeg liker å shoppe, hva jeg liker å shoppe og hvorfor! så gøy å få reklamere litt for den flotteste interiørbutikken vakkert i stavanger! så gøy å få være på trykk i et interiørmagasin (men til alle leseres informasjon så bor jeg allså ikke i stavanger, men på ei nydelig, lita øy rett utenfor)! så gøy at en av mine ideer også kom på trykk! nå tar jeg meg en kaffe, nyter en liten pause, gleder meg over et nytt boligpluss, og kjenner at jeg er litt stolt:)endelig begynner også kontoret å ligne noe...mannen i huset har malt, malt og malt (det må til når et gulv skal bli hvitt!), pulten er snart klar, og da flytter vi inn:) nå ser vi fram til noen late (!) dager sammen med ungene...deilig med litt fri! selv om jeg blogger mest for min egen del, er det kjempegøy at så mange følger meg! jeg setter stor pris på kommentarene, og er innom andre blogger så fort det er en ledig stund:)

ønsker deg en fin fridag! nyt!22 kommentarer:

Stas sa...

Grattis, så kult!! :)Superfint hjem du har! ;)

Høytrykk sa...

Gratulerer! Det var så gøy å lese om deg i bladet. :)

Ha en fin dag!

Nore Interiør sa...

For en morsom opplevelse! :)
Velfortjent!

Hilsen fra Maren

Tove `blogg verden sa...

Kjempegøy å komme i Bolig pluss vil jeg tro ja :D Jeg har slekt en fergetur unna Stavanger -i Årdal :) Kjempeflott der!
Ha en fin dag
klem Tove

mille m sa...

Så moro!! Vakkert hjem du har! Og flotte bilder))

Fargebarn sa...

Så kjekt! Da må jeg jammen kjøpe dette bladet for å se selv :) Ha en riktig fin helg!

mellaogmalla sa...

Så kjekt å lese om deg!
:)

Blåbærtua sa...

Veit du eg satt og leste det i går og så såg eg deg,så utrulig gøy å få være med på noko slikt,flinke du:)
Så herlig med kontor,det blir nok veldig fint for fint har du det jo i resten av huset!
Fine fridag til deg!
Klem fra Lillian

Har en drøm... sa...

Gratulerer!! Så stas:))
Kjempefine bilder, og jeg digger Ipadvesken ♥ Flink du!

Ha en fin dag!

Myke minutter sa...

Kjempegøy, grattis! :) Håper du har en herlig helligdag! Klem

Livets små øyeblikk sa...

Så kjekt, du har all grunn til å være stolt:)

Fin torsdag til deg
og god klem:)

Evys hverdagsgleder sa...

Så spennende, gratulerer så mye! :)
Da må jeg selvfølgelig på butikken i morgen å kjøpe bladet! :)

Ha ein flott torsdag og kommende helg! :)

Mai klem fra Evy

Solveig Engelsvoll sa...

Så kjekt, Nina! Må nok fyke innom butikken og kjøpe bladet før trening i morgen tidlig! Stolt av deg <3

Monica/ Twist sa...

Gratulerer! Så moro! Bildene dine er kjempe fine og inspirerende! Fin kveld! Klem

Monica - Barkeblikk sa...

Gleder meg til å kose meg med repotasjen i helgen :-) Gratulerer! Og jeg maler soveromsgulvet hvitt nå, kjempe moro. Det er så fiint :-)

God helg og klem fra Monica.

tonje boganes sa...

Gratulerer! Så kjekt! Det må jeg lese. Har bladet hjemme, har bare ikke hatt tid til å bla i det ennå;)

Ønsker deg ei fin helg
Klem Tonje

KriStyle sa...

Så gøy, grattis :) fantastisk hjem du har, love it :))
God helg!

Klem Kristin

Frøken Fryd sa...

Yaaay så kjekt! Gratulerer :-)

Klem Eli

Monica - Barkeblikk sa...

Legger meg til som følger jeg ;-)

Petra sa...

Hej!
Så roligt att du är med i tidningen! Jag kan inte få tag i den här där jag bor. Det ser fint ut! Hmm...vi gillar att shoppa inredning...det är ett som är säkert! :-) Hoppas du får en riktigt fin fortsättning på helgen!

Kram Petra

Gunstig sa...

Gratulerer!! Så kult! Men altså, jeg som ikke abonnerer på bladet...Hvilket nr er det? Nr .6?? Jeg vil seeeeeee i bladet:)

emmafoto sa...

Veldig kjekt å sjå deg i BoligPluss! Du har all grunn til å vere stolt :)