31. mai 2013

helg igjen!

det har vært en nydelig uke: sol og varme på jobb med gym ute, høytlesing under åpen himmel, øving til sommeravslutning og sprudlende, fornøyde elever... hjemme er terresse og hage flittig blitt brukt med både grilling, trampoline, slakk line og vannslange, og sommerværet nytes til fulle!
 
 
snart er helga i gang, og jeg grugleder meg! jeg skal synge under åpning av hummermusèet her på øya, og det er alltid litt nerver forbundet med sangoppdrag... men jeg er så heldig å ha fått med en flink gitarist, og rammen rundt arrangementet er veldig bra, så jeg gleder meg mest! nå nytes en sunn, frisk og deilig lunsj: nøtter, naturell youghurt og bær...nam!
 
ønsker deg en riktig fin helg!


5 kommentarer:

Blåbærtua sa...

Det er så utrulig herlig med sol og varme,eg nyter det fullt ut og alt blir så mykje lettere og kjekkere:)
Lykke til med sangoppdrag,det går nok knallfint ❤

God helg til deg!
Klem fra Lillian

Frøken Fryd sa...

Å så kjekke dagar du har! På slike dagar er kontorjobb ikkje noko greier... Den lunsjen din såg meget god ut, eg har jo berre ikkje fantasi til å laga til slikt, synd for meg. Lykke til i morgon, du er Stein tøff!

Klem Eli

Toril sa...

Så kult og ikke minst fristende bilde :)
Håper ukestarten har vært god!

Line - lykkelig på landet sa...

Du var ny for meg.
Men jeg klarte ikke å slutte å kikke på innleggene dine, tror jeg var tilbake til midten av november :-p

For en flott blogg, nydelig hjem og fine bilder du tar.
Jeg MÅ legge meg til som følger. Kjente jeg ble super insperert!
Ha en flott lørdag.
Line

Heidi // Lyse Ideér sa...

Lekkert bilde! :)

Jeg kunne gjerne ha stupt inn i det og hygget meg med blad, sjokolade og bær.
Det er viktig å sette av tid til seg selv i hverdagen..

Ha en flott uke!
Klem fra Heidi <3