3. mai 2013

gjenbruk!

ja! jeg liker gjenbruk! jeg liker det som er arvet, selvlaget, kjøpt billig, malt, fikset på eller sydd om! desverre er jeg ikke spesielt kreativ, og ser ikke alltid potensiale i ting og tang...men etter at jeg oppdaget blogglandia har jeg funnet masse inspirasjon! og det letes lenge på finn.no eller gjenvinningsstasjoner etter de riktige møblene eller interiørtinga...(for når jeg først har sett for meg noe, ser jeg sjeldent andre muligheter!)


selv om jeg får gjort mye, blir nok størstedelen av det som er funnet på gjenvinningsstasjonen, eller kjøpt på finn.no, ofte stående lenge i garasjen! som et par stoler, et skapspeil, en kabeltrommel og en gammel trehjulsykkel...lekekjøkkenet derimot ble malt nesten før det var inne i huset, og både ungene og jeg er kjempefornøyd med resultatet! og skjenken som er brukt, ja den fant jeg på gis vekk på finn.no! her kan du se flere bilder fra lekerommet, og her kan du se flotte gjenbruksideer hos andre bloggere! med dette innlegget deltar jeg i nibs mai-utfordring bruktduellen

ønsker deg en fin fredag!

10 kommentarer:

Fru Lykle sa...

Så koselig kjøkkenkrok :-) jeg har også noen bruktkjøp stående i garasjen på vent :-) fin fredag til deg!

Fru Mosbron sa...

fineste kjøkkenet da:) blir kjempeimponert av sånn jeg:)
er ikke få ting jeg har funnet på Finn eller hos folk, kjekt med litt sjel<3
Her er det blåsbort dagen, men ihvertfall ikke SNØ!!

Charlotte

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Knallflott bidrag!
Lykke til i utfordringen:-)
Ha en flott helg

Klem

Lite hi sa...

Oioi, for et morsomt lekekjøkken!! :D Jeg måtte se tre ganger på bildet før jeg faktisk så at det ikke var et autentisk kjøkken ;) Så morsomt å se hva du får til - jeg tror ikke på at du ikke finnes kreativ ;)

Håper du får ei fargerik helg!
Klem fra Lite hi

ynde sa...

Virkelig kjempeflott! Gøy tema med gjenbruk...kanskje eg skal sjå om eg kan lage ein bidrag sjølv, har visst litt gjenbruk eg også! Får sjå kva eg rekk over i helga ☺ klem til deg og god helg, Kjersti

Blåbærtua sa...

Så utrulig flott kjøkken,like det kjempegodt og tenk så koselig for de små å stå der og lage god mat:))
Du er kreativ du,er det noko ikkje eg er så er det det men kjekkt med ting som ein finner billig og kan fikse opp,gjenbruk er topp og det gir personlighet og istedenfor alt det kjøpte!

Ønsker deg ei god helg!
Klem fra Lillian

Monica - Barkeblikk sa...

Helt nydelig og for et fint, lyst bilde :-) Jeg er lik deg, vanskelig å se potensiale i ting. Har lagt deg til i bloggeullen min, så nå kommer jeg på besøk litt oftere ;-) Ha ei flott helg. Klem fra Monica.

Har en drøm... sa...

Så herlig kjøkken:))
Er så gøy og "lage selv" ♥
Tipper det blir mange herlige kaffestunder her, hihi;)

Nore Interiør sa...

Stilig kjøkken og veldig fin blogg!
Lykke til i utfordringen!

Hilsner fra Maren

Julie sa...

WOW!
For en herlig lekekrok!
Skulle ønske jeg var et barn, og fikk leke der!
NydeligFlott!!
Ønsker deg en strålende uke,
og lykke til i Nib´s utfordring!
Klem fra Julie