26. apr. 2013

tid for endring...


kanskje er det årstida? kanskje er det fordi jeg egentlig ikke har tid til å tenke hus og hjem? kanskje er det fordi det spirer og gror ute? kanskje er det fordi andre blogger bugner av farger og friske innslag? ihvertfall er tida for endring kommet! møblene våre er "plasskjøpt" dvs.de passer på mål der de står, og jeg har svært liten mulighet til å ommøblere...så da får jeg tenke tekstiler, bilder og annen dekorasjon...viser et bilde av stuekroken pr dags dato, og håper å kunne vise en noe "friskere" stue etterhvert:)
 
ønsker deg en riktig fin start på helga! 

5 kommentarer:

Mari Søttar Svendsen sa...

Gleder meg til å se hva du har tenkt.
Flott den lampa de :)

Mari

Frøken Fryd sa...

Me har nok litt samme utfordringa der ja... våre møbler er liksom litt plasskjøpt dei også ser det ut for. Eg har ein mulighet i hovudet, på ommøblering, men i og med at eg treng bittelitt hjelp i frå den betre halvdelen som ikkje er heilt med på idèen så vert det nok ikkje med det første.

God helg til deg :)

Klem ELi

ynde sa...

Slik er det hos oss også. Litt frustrerande til tider, men eg har lært meg å leva med det (trur eg)!
Gøy med nye tekstiler, puter og pledd gjer mykje! Go` helg te deg, klem

Susanne /Hus på Rophus sa...

Kan ikke ommublere i stua min heller, men litt ommublering av bilder, vaser osv gjør susen. Og ikke minst nye puter!
Gleder meg til å se hva du får til :-)
Ha en flott kveld! Klem

Har en drøm... sa...

Er årstiden det vettu, MÅ ha farger nå:)) Her er og møblene litt "stuck", så forandringene må komme i form av tekstiler og interiør:)