7. apr. 2013

pannacotta


det var disse søte søndagene da...hvor ungene har problemer med å spise middag fordi de har fått et glimt av desserten, og hvor kjøkkenet tar timer å rydde! men det er såklart verdt det! namnam...pannacotta er jammen godt! og etter en lang, fin tur austiøynå med gode venner (takk for fin tur!) og effektiv jobbing i hagen, er det lov å kose seg ekstra!
til tross for snø/hagl/regn/vind/skyer i går, er det nesten skyfri himmel og sol som varmer godt i dag! snakk om forstart på våren! vi har hatt ei finfin helg: mannen har tatt seg av hekktrimming og annet hagearbeid, jeg har hatt besøk av søs, ommøblert litt på ungenes soverom (som sover mye bedre etter at vi flyttet dem inn på et rom!) og begynt på skappelgenseren (bedre sent enn aldri!) ...ungene har kost seg både her og hos mormor og morfar! nå er vi klar for ny uke...

håper helga har vært fin, ønsker deg en god start på uka!

15 kommentarer:

Petra sa...

Hej Nina!
Det låter som en härlig helg! Och här har vi faktiskt haft vårväder både igår och idag...fast nu ser det ut som att solen inte orkar hålla sig framme för molnen...aja man får vara glad för det man får! Igår planterade jag penseér på balkongen så jag har officiellt invigt våren. Och den där panakottan ser väldigt god ut. Det måste jag testa. Ha en riktig god start på den nya veckan!

Många kramar Petra

Har en drøm... sa...

Yammi ♥
Og så fine bilder!!

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Nydelige bilder og Pannacotta er en klar favoritt.
Søndager er herlige, men alltid godt med ny uke;-)
Klem Agnes

emmafoto sa...

Ah, pannacotta er så godt! Din versjon ser veldig fristande ut :) Nydelige bilder (som alltid), det er ei fryd å scrolle igjennom bloggen! :)

My Dream sa...

jeg spiste sånn her om dagen.... åååh... :) den var dritgod... skal pigede med prøve denne oppskriften... :) har lyst å lære meg....

Fin ny uke!!

Klems Diana.

ynde sa...

Såg deilig ut!! Innholdsrik helg, fint med slike gode helger! Klem til deg, Kjersti

Katrine sa...

Mmm. Deilig. Pannacotta er magisk. Jeg synes bildene og teksten din bærer preg av harmoni. Så lenge rydding av kjøkkenet er gjort i en avslappende tempo, så kan alt være gladelig harmonisk i kropp og sjel, sant? ;-)

Påskebordet ditt var fortryllende vakkert.
Jeg ønsker deg en ny, og fin våruke!Livets små øyeblikk sa...

Ah, for noen herlige bilder - det fristet virkelig:)
Høres ut som dere har hatt en god og innholdsrik helg, deilig med slike som innkjøring til en ny uke:)

Natta og god ny uke til deg,
klem:)

Fru Lykle sa...

mmmm... det ser nydelig godt ut! :) tusen takk for fine komentarer inne hos meg! Du har et fint hjem og tar inspirerende bilder! likte veldig godt de blå sommerfugl-påskeeggene. ny følger her :) Ha en fin uke!

Tone sa...

Oppskriften er notert, denne må garantert prøves:)
Ønsker deg en fin uke i solskinnet!
Klem
Tone

momentsandeasyliving sa...

Helt nydelige bilder..bruker du photoshop??

Herlig dag til deg !!

Klem:)

Den første løvetann sa...

Så deilig ut! Så lurt med bær nedi. Det må jeg prøve en gang.

Klem

Frøken Fryd sa...

Det såg berre fantastisk godt ut, typisk ein ting som eg tenker jaaaaaa det må eg prøva og så går det i gløyme boka og eg lagar det samme vanlige... Lekkert presentert med nydelige bilder her, du e' god!

Klem Eli

Anette Willemine sa...

Nam, dette så fristende ut akkurat nå. :)

lillpastill sa...

OH LORD! Dette skulle ikke jeg sett! Dette er noe av det beste jeg kan få, så nå kommer jeg vel til å tenke på det helt til jeg faktisk får det!! *mums*