21. apr. 2013

noen ganger...

...skulle jeg ønske jeg kunne pakke meg inn i en jeg-syns-synd-på-meg-selv-og-har-bare-lyst-å-grine-kappe! noen ganger er dagene grå, kroppen ubehagelig, tålmodigheten fraværende, selvtilliten lav, tiltakslysten lik null og samvittigheten roper om alle de som har det verre!
denne helga...
...kommer mannen min hjem med nydelig hortensia, står opp med ungene både lørdag, og søndag, og elsker meg mest! denne helga har jeg fått oppleve et barnebarn (som også var brudepike) klatre opp på bestemors fang under vielsen og gi henne en god klem...denne helga har jeg fått gode klemmer av venninner, og delt gleder, erfaringer, drømmer, håp og latter med dem (og det gir påfyll av energi!)... denne helga har jeg gledet meg over søskenkjærlighet, og ikke minst over søskenbarnkjærlighet, og hatt to av mine søsters nydelige barn på overnatting! denne helga (som så mange andre helger!) har ungene storkost seg noen timer hos mormor og morfar... jeg har stolt akkompagnert min flotte søster som sang vakkert under vielsen til ei venninne, og jeg har gledet andre (fordi jeg slett ikke kan bowle!)... denne helga trengte jeg! (og nå skal ungene og jeg i den fantastisk flotte hallen vi er så heldige  ha her på øya!)

takk til alle dere rundt meg som er så nydelige!

6 kommentarer:

Blåbærtua sa...

Ååå søteste deg,slik du beskriver det først har eg det avogtil,kanskje litt for ofte men det å legge merke til og sjå alle dei gledene vi har rundt oss alt vi kan være takknemlig for,ikkje alltid lett når dagene er grå men slik du skriver det om om nedenfor bildet,så godt å lese:))kjærlighet og vennskap❤herlig!

Ønsker deg ei nydelig ny veke!

Klem fra Lillian

Myrahuset sa...

Ingenting er bedre enn å bli elsket av verdens beste mann, sine barn og dem rundt seg :))

Har en drøm... sa...

Herlig innlegg ♥
Når vi bare tenker etter, så har vi masse og glede oss over... :))

Ha en fin fin kveld, og ny ukesstart i morgen:)

ynde sa...

Flott innlegg ♥ og FOR ei deilig helg! Klem til deg, Kjersti

Frøken Fryd sa...

I like! Nydelig innlegg, nydelig penn, nydelig bilde, nydelig blogg. Nydelig-nydelig-nydelig :) Og så sant som det er sagt, slik har me det av og til, og det er heilt greit. For om det ikkje er natt blir det ikkje dag, om det ikkje av og til gjer vondt er ikkje det gode så godt...jepp... you get the picture :)

Varm klem frå Eli

Liv Nesse Amundsen sa...

...og når jeg iblant har de dagene, de gjemmesegbortdagene, da er du der i blant med empati, klemmer og smil...