12. apr. 2013

like what you do! blogganbefaling og liten diy...


det er fredag...igjen...og jeg starter helga med en blogganbefaling! jeg har ei venninne og kollega som skriver så blekket spruter (eller så tastaturet går varmt!)! hun tar ting på kornet, har alltid med prikken over i`en,  hun har alle store (og mindre store) bekymringer og utfordringer som småbarnsmødre har, skriver med en stor porsjon selvironi og tør å sette ord på både tro og tvil...i blogglandia er vi nok ganske så ulike, men desto større grunn til å følge bloggen hennes! jeg anbefaler en tur innom fruen i huset


det er så mange fine plakater i omløp, men med sjelden tilgang på butikker sammen med en stor dose ubesluttsomhet er det lite av dem her i hus...etter en fargerik mars kjente jeg behov for å komme tilbake til svart/hvitt en stund, så i dag har jeg laget et par svart/hvitt plakater selv...billig, og svært enkelt å bytte ut (ikke det: en therese sennerholt eller ylva skarp er hjertelig velkommen!) jeg har fått en del spørsmål om skjenken/hylla, de er kjøpt hos bolia (en fin erstatning for montana...) og vi er veldig fornøyd! 

tusen takk for alle fine kommentarer på de siste innlegga,
jeg setter stor pris på hver eneste en!
ønsker deg en fin start på helga!
7 kommentarer:

Vakre Rom sa...

Kjempefint!takk for tips. Jeg trenger noe s[nt p[ kontorveggen min. God helg til deg >(

Blåbærtua sa...

Alltid kjekkt med tips til blogger eg ikkje har vært inne hos før:))herlige bilder som alltid!
Klem fra Lillian

God helg til søte deg!

helen og gutta sa...

skal ta meg en tur innom venninna di jeg:-) fine bilder og stilig med egne plakater . god helg:-)

Velkommen til Lonni´s Verden sa...

Så fin en blog din veninde og kollega har. Hun er god til at skrive.
Flot med selvproduserede plakater.
God weekend til dig.
Klem Lonni

Mrs. Monday sa...

Herlige plakater!
Selvgjort er velgjort - og ekstra stas å ha på veggen!

Fin lørdagskveld fra
Mrs. Monday

Krossmyra sa...

Alltid kjekt med nye blogger, takk for tips:) Fine plakater:)
Klem

ynde sa...

Flotte print du har laga ☺ og ja, ein herlig blogg du anbefalte! Klem til deg, Kjersti