30. apr. 2013

dytt.no

step by step, one stone at a time...jeg var en som trente. mye. spinning og styrke. jeg var en som elsket friluftsliv. jeg var sterk! men etter at mine deilige, flotte, nydelige, skjønne to kom til verden har trening (som så mye annet) blitt lagt på hylla, friluftsliv har stort sett vært et ork (det vil si: planleggingen er et ork...alt som skal pakkes med to små: bleier, våtservietter, førstehjelpsutstyr, ekstra skift, varme klær, lette klær, kosen, tutt, vogn? reiseseng? sove i bæremeis?, bilsyketabletter, bøker, ekstra mat...)  skuldre/rygg bar bedre nr. 1 enn nr. 2, og magemuskler? helt fraværende!
men nå er de to små litt større, eldstemann elsker fjell, skog, vann og friluft og jeg stiller litt mindre krav til det å være ute...lysten til å komme i form, gå på turer, løpe og trene styrke er på vei tilbake, og det hjelper med et dytt! et dytt til å prioritere fysisk aktivitet...og nå er jeg, sammen med kollegaer, familie og venner dyttet! skrittelleren er på plass (10 000 skritt er nådd i dag!) og forhåpentligvis vil det vare....(nye sko hjelper selvfølgelig veeeeeldig på motivasjonen de også:)

er du dyttet?

7 kommentarer:

Fru Lykle sa...

Så bra at du har komme igang igjen! Sit litt å "ventar" på dyttet eg! :-)

Den første løvetann sa...

Kjenner til det. Vi har begge alltid vært glad i friluftsliv, men er ikke så lett å få det til med de små nei. Vi har lenge hatt et ønske om å komme oss ut på tur med hele familien og bo i teltet vi fikk til bryllupet, men det har fortsatt ikke blitt... Men det er heldigvis aldri for sent!

Har en drøm... sa...

Deserre har jeg ikke fått noe dytt på en stund... må nok fixe sjæl:)

Er bare det at dørstokken i dette huset er så fryktelig høy, hehe:))

Men du er kjempeflink!
Ingen til om at overskudd og trening gir en GLADERE mamma ♥
Stå på!!

KROnPRINSESSENE sa...

Ja, jeg er "dyttet" opp på sykkelsetet ;) Kjenner meg VELDIG igjen... Og så utrolig herlig bare man kommer i gang.
Lykke til og takk for utrolig koselig kommentar inne hos meg :)
Klem May Helen

Blåbærtua sa...

Så flott at du er kommet igang igjen,fysisk aktivitet gjere veldig godt,eg går og sykler ein del men burde vel hatt litt styrketrening og,viktig å stramme opp og:)
Fine dag til deg
Klem fra Lillian

Monica - Barkeblikk sa...

Hei på deg! Så fin blogg du har :-) Du er flink som har motivert deg til å trene igjen. Jeg ser problemet med små barn og vanskeligheter med å motivere seg til fysisk aktivitet. Samme problem her. Men nå flytter vi snart til nytt hus med skogstier rett bak - satser på litt trim da :)

Ha en flott 1.mai. Klem fra Monica.

Frøken Fryd sa...

Herlig! Eg har hatt det på samme måten i mange år, men no er eg "dytta" eg også. Sidan jul har eg trena to til tre gongar i veka, eg er ikkje på styrke men går på intervall spinning. Det er veldig motiverande å sjå at det hjelper godt på, har rett og slett tatt av ein del og det føles godt :) Ikkje minst så er egentida på spinningsykkelen god, og treninga i seg sjølv er herlig. Ein kan jammen få ut mykje gruff.

Klem Eli