1. apr. 2013

borddekking 2.påskedagjeg liker godt å invitere og å dekke bord...i dag har mamma og pappa vært her på fiskekomle og marsipankake (som gutten min har spurt etter i mange mnd!), første middagen jeg har laget på over en uke! til borddekkingen har jeg hentet inspirasjon hos trettien med garn rundt glass, se her - det passer jo godt på et påskedekket bord med litt gult!  jeg har også brukt tavelsteinene (se her) som bordkort, bjørk og påskeegg til pynt...kombinasjonen svart, hvitt og gult er lekkert synes jeg!
i dag er det siste dag med påskeegg fremme...de fleste har jeg malt, og de grå er støypt i sement...siden vi har vært svært lite inne, er det nesten litt trist at de allerede skal pakkes vekk! jeg er veldig glad i trefata mine også, og etter at jeg beiset dem med drivved liker jeg dem enda bedre! litt røffere, og de viser bedre igjen når jeg dekker med hvitt...


atter en ny, solrik og flott dag! fineste påsken! nå skal to trøtte, fornøyde små i seng, og etterpå er det styremøte i korpset for min del (hm...tenker min kjære rydder etter besøket:) selv om jeg kunne hatt litt lengre ferie, kjenner jeg at jeg gleder meg til jobb, elever, kollegaer, rutiner og litt hverdag...

ønsker deg en fin start på april, og på en ny uke!

9 kommentarer:

Petra sa...

Hej Nina!
Så fin bordsdukningen är. Jag gillar påskäggen som ligger i träfatet! Åh vad jag letar som en tok efter ett liknande träfat. Ja imorgon är det jobb igen...några dagar ledigt till hade varit fint. men å andra sidan så uppskattar man helgerna mer när man är tillbaka på jobbet! Snart fredag igen! Ha en fin vecka!

Kram Petra

Nin sa...

For et flott påskebord!!! Liker eggene! :)

mandags hilsen fra Nina fra S & H

ynde sa...

Flott og fresht påskepynta bord ☺ Eg elsker fine og pynta bord!! Solskinnsklem til deg, Kjersti

Fru Mosbron sa...

så flott bord, så flink du er:))
Kunne virkelig ønske jeg og kunne det..
Ha en flott kveld:)

Frøken Fryd sa...

På torsdag skal eg ha ein gjeng venninner på besøk, vil du vera grei å hjelpa meg å dekka bordet? Pretty please? With sugar on top? Du er så flink! No har eg kosa meg med påskkeinnlegga dine her, og det er nesten så det ergrar meg at me valgte syden framfor heimepåske når eg ser så fint du har pynta. Men eg lar meg inspirera, og har gode tips til bordpynt til torsdag, om det vert dokumentert er ein anna sak, ikkje berreberre å hoppa etter Wirkola.

Plutselig så er det snart onsdag, wow... Liker korte veker :-)

Klem Eli

Mrs. Monday sa...

Wow - så nydelig påskebord!
Det var rett og slett veldig inspirerende!

Klem fra
Mrs. Monday

mellaogmalla sa...

Så fint påskebord!
Godt å høre at påsken har vært fin, her har det også vært tur til bestemor og bestefar og jeg har også fått sovet lenge hver morgen! Godt:)
Har lest meg gjennom innleggene nedover her, så mange fine ideer du har! Tavlesteinene var knallfine!
Ta en titt innom bloggen min, du har vunnet en brosje ;)

Heidi (Vidunderleg) sa...

Det må visst bli tavlemalte småsteinar til påskeegg hos meg neste år! Prøvde med tavlemaling på dei store egga, og det var visst alt eg hadde tolmodighet til i år!

Finfint påskebord!!

Scandinavian Retreat sa...

For en nydelig blogg du har! Blir virkelig inspirert til å ta bedre bilder selv gitt :)