1. mar. 2013

vakre hortensia


vi holder på å pusse opp kontor og mellomgang, og rotet (ihvertfall støvet) forplanter seg fort til hele huset! og nå skinner sola inn skitne vinduer og alt viser ekstra godt! jeg tar meg sammen, og tenker at klart jeg kan klare å bo noen dager i "oppussingssjau"! (og flykter bort til mamma og pappa, på øving, til byn eller ut med ungene...) men koser meg med planleggingen av nytt kontor! takk for gode tips jeg har fått (noen er allerede brukt!), jeg trenger fremdeles noen i forhold til oppbevaring...


etter jobb skal jeg en snartur til byn, i kveld skal vi (mannen) begynne å male:) i morgen skal korpset ha konsert med påfølgende fest...og jeg ønsker helga hjertelig velkommen! synes det er utrolig gøy at så mange er med på giveawayen, og minner om siste sjanse til å bli med her, avsluttes kl. 2200 ikveld...

ønsker alle en riktig fin helg!

3 kommentarer:

cathrine - trettien [31] sa...

Hei!
Åå, har du også Scaramanga! Morsomt! Kjenner ingen andre uten om meg og ei venninne som har den (og noen som har kjøpt den etter å ha spurt meg hvor jeg har fått tak i den..) Ja, den er kjempefin - er fornøyd! Har hatt den i 3 år nå og den blir bare finere og finere :) Lykke til med oppussingen, blir vel godt å bli ferdig. Gleder meg til å se. Ha en fin helg!

helen og gutta sa...

vi holder også på med oppussing, i stuen, og vet veldig godt hvordan du har det men det blir nå bra til slutt. lykke til med oppussingen hos dere:-)

My Dream sa...

Nydelige bilder... du er kjempe flink!! :)

Klems Diana