15. mar. 2013

the only way is up


etter ei skikkelig oppussingshelg (vi er laaangt fra ferdige! på arbeidsrommet mangler enda både gulv og lister!) ble frøken dings og jeg skikkelig syke...hun med omgangssyke deretter ørebetennelse og feber, jeg med omgangssyke fulgt av en skikkelig forkjølelse! nå tenker jeg at the only way is up, og nok får være nok! jeg spiser alt sunt jeg kommer over, holder meg stort sett i sofaen, drikker te og ser venner for livet...i dag er første dagen jeg har lyst på kaffe (yeeeei!) og i dag er også første gang jeg orker annet enn å ligge i sofaen! da må jeg så klart teste ut ideer! så nå har jeg sydd meg en ipad-veske (og selv om det bare er mannen i huset som har ipad, er det jo lov å drømme...) jeg har brukt antisklifilt fra ikea (så holder ipaden seg på plass) og til tross for at jeg ikke er så god med symaskinen er jeg fornøyd med resultatet! nå skal jeg på med varme klær og prøve meg en liten tur ut (på butikken for å kjøpe halstabletter...)

Håper alle får en riktig fin helg!

6 kommentarer:

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Nydelige bilder og en kjempeflott ipadveske.
Flink du er!!
Ønsker dere god bedring, å ja the only way is up! Her har det også vært sykdom på sykdom, men heldigvis ser det ut som om vi er ferdige for denne gangen.

Ha en flott helg!

Klem Agnes

Den første løvetann sa...

Genialt å bruke antisklifilt! God ide.

God bedring i heimen!
Vi har heldigvis sluppet unna det verste denne høsten og vinteren. Men skal nok ikke rope for høyt om det, for da kommer det vel snikende... :)

God helg!

Mvh
Ingrid

tonje boganes sa...

Godt å høre at dere var på beina igjen! Puh... det tar på med sykdom i hus...
Fantastiske bildet! Elsket dem! OG ipadveska di var nydelig!!!
Ønsker deg ei god helg og masse god bedring videre!
klem Tonje

Blåbærtua sa...

Så herlige bilder:)så kjedelig med sjukdom i hus og når ein holder på med oppussing også så blir det fort masse!
Masse god bedring og ei flott helg til deg!
Klem fra Lillian

Frk Elton sa...

Veldig flotte bilder :) vesker var jo bare rålekker, flinke du :)
God bedring til alle syke og ha en super helg :)
Klem

Susanne /Hus på Rophus sa...

Flotte bilder og en stilig veske til Ipaden :-)
Masse god bedring i huset!
Klem