17. mar. 2013

sweet sunday...


vi koser oss ekstra søndager (ihvertfall de søndagene vi er hjemme!)...idag har vi både bakt boller og laget gulrotkake! senere får vi middagsbesøk av mamma og pappa, og for å toppe denne søte søndagen har mamma med seg hjemmelaget sjokoladepudding! gulrotkake er noe av det beste jeg vet, men jeg hadde glemt den litt ut...oppskrifta fikk jeg av ei jeg jobbet med for mange år siden, og nå deler jeg verdens beste gulrotkake med dere:


Takk for at du stikker innom,
ønsker deg en fin søndag!

7 kommentarer:

cathrine - trettien [31] sa...

Den så digg ut, må nok prøves!! God søndag i heimen :)

Blåbærtua sa...

Ååå den såg knallgode ut og så fint bilde:)kos dere med besøk og god mat!
Fine søndag til deg!
Klem fra Lillian

Har en drøm... sa...

Mmmm, gulerotkake er det diggeste jeg vet og:) Så saftig og god.

Ha en fin dag!

Petra sa...

Mmmm...det där ser helt fantastiskt gott ut! Vilken underbar bild förresten. Fint komponerat! Hoppas du haft en fin helg!

Kram Petra

Susanne /Hus på Rophus sa...

Flotte bilde!
Takk for oppskrift, gulrotkake er sååå godt :-)
Ha en fin kveld!

Frøken Fryd sa...

Trur faktisk ikkje eg veit om noko som er betre enn gulrotkake.... Mmmm! No fekk eg skikkelig lyst på det :-) For ein kjempe koselig dag dåke har hatt det da. Sant som du seier at familie kan være venner også, og det er heilt sant. Eg har jo (sjølvsagt) verdas beste familie :-) Kunne ikkje fått bære om eg fekk helga sjølv, jackpot!

Ha ei herlig veka, no er det snart påskefri! Jippi!

Stor klem Eli (tusen takk for alltid like kommentarar frå deg, du er super!)

Frøken Fryd sa...

Ser at ordlista har vore inne og retta ein del over her ja, men u get the picture?