23. mar. 2013

god påske!


siden vi reiser vekk i starten av påsken blir det ikke så mye påskepynt her i huset...men litt naturlige element som gåsunger, steiner og steinegg har jeg funnet frem, de kan få pynte både før og lenge etter påske! nåja, helt naturlige er de kanskje ikke...egga er støypt og steinene har jeg malt med tavlemaling (se innlegg her), men de har ihvertfall noe rolig og naturlig over seg som jeg liker! bloggeinspirasjonen er ikke den helt store for tida, de gode ideene blir ødelagt av dårlige bilder, og det er heller ikke alltid de gode ideene er så veldig gode! nå tar jeg en liten pause...en pause for å hente inspirasjon, være med familien og nyte en god påskeferie...i dag "toger" vi til ungenes farfar og bestemor, hvor vi skal være til onsdag...resten av påsken skal vi forhåpentligvis nyte her hjemme med holmeturer, pølsegrilling og eggejakt! vi skal skikkelig "spøga påske!"

jeg er utrolig takknemlig for hver en av dere som følger meg,
legger igjen spor og tilbakemeldinger, dere inspirere meg!
jeg ønsker dere alle en 
riktig god påske!

6 kommentarer:

Petra sa...

Hej Nina!
Du inspirerar oss också! Jag ska ta och prova att måla några stenar med tavelkritefärg, som du gjort i inlägget nedan. Fint som dekoration till allt möjligt! Önskar dig en fin påskvecka och njut av ledigheten med familjen!

Kram Petra

Camilla sa...

Hei:)
Så koselig du har det her inne! Fine bilder og inspirasjon, legger meg til som følger jeg!
Tavlemaling på stein var jo kjempe tøft, det skal prøves! Og betong egg, jeg liker ting som kan lages i betong hihi:)
Fin lørdag til deg!
Klem Camilla

Blåbærtua sa...

God morgen:))
Du inspirere alltid med bloggen din og viser alltid så mase fint,liker meg her inne hos deg!
Eg må få ønske deg ei god påskeferie,kos dere på tur og nyt dagene masse!

God klem fra Lillian

Har en drøm... sa...

Nydelige bilder ♥
GOD påske, kos dere:))

Mrs. Monday sa...

Riktig god påske til deg og!

Klem fra
Mrs. Monday

Heidi (Vidunderleg) sa...

Det var dei steinane då som eg skulle få malt! Litt irriterande at eg ikkje kom på det sjølv først! Gode idear og fine bilder, det liker eg!

God påske!!