30. mar. 2013

det nytes...


jeg leste nettopp hos emmasfoto at hun har konkludert med at påsken er bedre enn jul! og jeg må si meg enig (ikke helt sikkert at jeg mener det samme når jula kommer...) hvor vi nyter! vi storkoste oss i kolbotn hos farfar og bestemor (med god mat, fine turer, familie, flott natur og quadcopterflyving(!)) både ungene og vi var skikkelig på ferie (jeg fikk sove frampå hver morgen!) nå nyter vi late dager, solskinn, enda mer familie, holmeturer, fjæra, trampolinesesongstart, god mat, snop (i lange baner!) og ...øya vår er et ferieparadis, og vi er så heldige å bo her fast! selv om vi for det meste er utendørs, er jeg stadig innom noen blogger, sysler med litt på kjøkkenet og steller til litt påske også innendørs...sinnenrausch har en fantastisk flott blogg, med kreative og flotte ideer, og nydelige bilder! jeg lot meg inspirere, og det ble både blått og sommerfugler! nå venter jeg snart besøk av søs:) og gleder meg over at det fremdeles er noen dager igjen av ferien, og at sola skal skinne videre!

ønsker deg en flott påske videre!

7 kommentarer:

Petra sa...

Hej!
Underbara bilder! Vart kan man få tag i det fina träfatet?
Önskar dig en riktigt fin påsk!

Kram Petra

Blåbærtua sa...

Ååå nydelige bilder og påsken synest eg er knallfin,ei flott årstid og masse herligt å finne på:)
Så herlig positiv lesing her hos deg!godt at ein har masse å glede seg over!

Fine påskedag til deg!
Klem fra Lillian

Elisabeths idyll. sa...

Nydelige egg!! ;-) Ønsker deg en fortsatt deilig påske :-)
Påskeklem Elisabeth ;-)

Fabelaktig sa...

Akk så vakre bilder! Deilige!

Nyt siste rest av påsken :)
klemklem

Har en drøm... sa...

Nydelige bilder, så lekkert med sort og blå påskepynt ♥

Jeg tror jeg og syns påsken er bedre enn jul, i allefall når den blir så fin som nå!!
Har hatt strålende sol fra skyfri himmel hver eneste dag:)

emmafoto sa...

Kjempefint med blå påskepynt! Nydelige bilder :) P.S Takk for linking ;)

Drude Nygaard sa...

Virkelig de vakreste bildene jeg har sett denne påsken. D