6. mar. 2013

det er vel ikke rart...at hodet er fullt av ideer, tanker, grublerier, ønsker og gleder nå når kontoret begynner å ta form!? vi er godt i gang med å tapetsere, mannen pusser, malingen står klar, og jeg klør i fingrene etter å sette i gang med innredning! har aldri vært særlig på dette med ordning och reda...men nå er det fullt fokus! og tålmodighet er ikke min sterke side...

det finnes så mange fine arbeidsrom der ute! og jeg lar meg inspirere! jeg har lånt bilder fra disse bloggene: trettien, noepåhjertet, heltenkelt, regineskreativiteter... jeg viser dere et klippe av mine drømmer, og håper noen av dem blir til virkelighet på det nye kontoret vårt...

Ha en fin midt-i-uka-kveld!

5 kommentarer:

Nennes sa...

Drømmer, ideer og tanker er viktige og ha :)

Follow your heart and your dreams will come true!

Klem :)

tonje boganes sa...

Masse fin inspirasjon! Gleder meg til å se når kontoret deres blir ferdig! Blir nok knallfint!!

Fin dag til deg
Klem Tonje

Blåbærtua sa...

Så masse herlig inspirasjon og det finnes så mange flotte kontorer rundt og eg trur du kommer til å få det så fint til for resten av heimen din er så fin:)
Lykke til med oppussing og innredning!
God klem fra Lillian

My Dream sa...

dette var nydelige, lekre drømmer.... håper du får d så du vil!!

Klems Diana.

Bittelille huset/Jennifer sa...

Takk for koselig kommentar inne hos meg, det setter jeg stor pris på:) Gleder meg til å titte rundt her inne hos deg:)

klem Jennifer