26. feb. 2013

tilstede


etter en lang uke med to syke små, er det deilig å være ute...nyte blå himmel, sola som skinner (og varmer), at det er vindstille og frost, rett og slett bare være tilstede! selv om ikke formen er helt på topp, synes ungene også at det er godt å være ute...i går fant vi dette flotte trehjertet som måtte med hjem! vel hjemme er det lov å nyte kakao med krem, peisvarme og trøtte, fornøyde små!


her er travle dager (!), både hjemme (her pusses opp), på jobb (litt bakpå etter å ha vært hjemme med de syke), i politikk (mann som er engasjert) og i korpset (arrangerer konsert og vennersvennersfest til helga)...men alt er lystbetont, og da går det så bra så! 

minner om giveaway av flott kokebok her, og ønsker alle en riktig fin uke!

8 kommentarer:

Annelise Edgarsdatter sa...

Hei..., så fine bilder. Liker meg her inne hos deg..., en glede å følge deg:)

Annelise:)

Livets små øyeblikk sa...

Nydelige bilder som alltid, og det hjertet fikk meg til å smile:)

Fortsatt fin uke til deg
Hanne:)

momentsandeasyliving sa...

Lekre bilder,,
håper dere alle er friske nå,:)

God klem:)

lillpastill sa...

Så deilige bilder! ♥

Før man vet ordet av det kan man igjen senke skuldrene.. Håper alle bassiluskene er ute av huset og at dere igjen er friske..

Fin dag til deg..

Elisabeths idyll. sa...

Herlig å komme seg litt ut...og så nydelig ut med kakao ;-) Fin stue i innlegget under. Vi har også en god del oppussing igjen..men tar det litt etter litt ;-))
Klemmer Elisabeth

ynde sa...

Så fine bilder!

Håper dåken snart er heilt friske!
Her er me midt inne i sjukdomsperioden, alle tre gutane våre har vore sjuke. Men det går sakte men sikkert rette veien. Fine stuebilder du viser under her! Klem Kjersti

Manuela / Mrs Hardy sa...

Fine bilder ja, og sant som du sier!
Liker bildene i innleggene under og!
Takk for alltid så fine ord du legger igjen hos meg, setter stor pris på det ;)

Fargebarn sa...

Nydelige bilder. GOdt dere er på bedringens vei. Jeg har ikke malt noe på de geometriske formene. Malen er med farger, så printer de ut med farger :)