14. feb. 2013

litt detaljer fra vitrineskapet...


noen små forandringer...et par gamle fotografiapperat, og en aldri så liten diy! fotografiapperatene kommer fra min kjære morfar, og i grunnen var det min kjæres fotointeresse som brakte dem i hus...nå deler vi interessen! happiness-bildet har jeg laget av lerret, trykkbokstaver og skumgummibokstaver (fra panduro) og rammet inn i ramme fra åhlens...jeg liker å lage selv, og innholdet i bildet trenger jeg å bli minnet om iblant..."tallplakaten" fant jeg på google, og printet den ut på brunt papir, vi liker tall og bokstaver for tida! tinek keramikk er favoritt, staven/greina blir jeg bare mer og mer glad i, og hesteputa fra bynord har sofaen lånt bort for anledningen...hjertet på døra har fått seg noen knekk, frøken dings synes nemlig det er kjempegøy å åpne, lukke, åpne og lukke igjen....


etter forrige innlegg med bilder av vitrineskapet har jeg fått en del spørsmål om hvor det er kjøpt (kjekt at så mange likte det:) - det er kjøpt på living, hører til inhousecollectionen, og er et fint skap til en enda finere pris:) nå er det snart helg, og etter mannen på konferanse halve uka, og en "syk" start på ferien, har vi kost oss sammen i dag - kino, mcdonalds og leketøysbutikk! eldstemann til søs har også vært med, stor stas for vår gutt!
tjuvstarter i dag med å ønske alle som titter innom en fin start på helga!3 kommentarer:

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Ja det er det samme vitrineskapet vi har:-)
Veldig god pris, greit når en ikke helt vet hvilket vitrineskap man vil ha. Grei midlertidig løsning. Jeg er iallefall fornøyd med mitt, viss du ser bort fra at det var en skade på det.
Ha en flott torsdagskveld!

Klem

Blåbærtua sa...

Åå så nydelig det vitrineskapet er og så masse flotte ting du har både inni og ved siden av,den som hadde hatt plass til et skap til:)
Så herlig å ha kost seg som dere har gjort og håper dere får ei flott helg!
Klem fra Lillian

Gunstig sa...

Helt nydelig! Flott sammensetning!
Du får en 6 er av meg, hehe:) Du gjør det så stilig og rent! Jeg blir inspirert :)
God helg til dere alle!
Klem