6. feb. 2013

kontraster!mulig jeg har vist bilder av hylla vår før...det er fordi jeg er så glad i den! den rommer oss...her er plass til personlige bilder, selvlagte ting, bøker, spill, strikketøy, leker, dvd-er, lys, minner og humørsvingninger! når jeg har behov for forandring er det som regel i denne hylla det skjer...bildet over og bildet under er tatt med et par dagers mellomrom, finn 5 feil!dette er mitt innlegg i nibs utfordring kontraster...ifølge wikipedia er definisjonen på kontraster en forskjell mellom to idéer, objekter eller farger - ser at jeg, som mange andre, er glad i sort og hvitt, gammelt og nytt og kjøpt, laget og funnet...forskjellen mellom plassering av hyllene kan muligens, med godviljen til, havne under forskjell mellom mange objekter...tihi!...er uansett glad jeg turde å henge dem sånn:) se andre flotte bidrag heri dag skinner sola, hele familien er friske og raske, jeg har spist deilig kake på jobb og skal på livredningskurs senere...en finfin dag!
ønsker alle andre også en fin dag:)

19 kommentarer:

cathrine - trettien [31] sa...

Fint bidrag, lykke til :)

Malin sa...

Kjempe flotte kontraster! nydelig hylle:-)

Malin

Designlykke sa...

Nydelig bidrag!! :)))

Blåbærtua sa...

Så kjempefint bidrag:)lykke til!
Klem fra Lillian

Kathrine sa...

Så fint! Hvor er hyllene fra? :-)

Susanne /Hus på Rophus sa...

Så flott bidrag du kommer med :-)
Ønsker deg en flott dag!
Klem

Gunstig sa...

Jippi, så gøy å få se ditt bidrag!
LIKER!!
Hylleneopplegget er så stilig! Og alle tingene inni:) Naaais!
Grubler veldig på hvilke kontraster jeg evt skal bidra med....hm.
Ønsker deg en bra onsdag videre!
Klem

Monica/ Twist sa...

Så fint bidrag! Den veggen var bare rålekker!!! Så tøft du har det! Nydelige bilder!
Klem

Fargebarn sa...

Nydelig bidrag. Håper du kommer langt med dette :) Lykke til på livredning. :)

Høytrykk sa...

Jeg liker den hylla så godt! Superfin!
Fortsatt fin kveld til deg. :)

Har en drøm... sa...

KJEMPEFINT!!
Dette er vinnerbildet, syns jeg... :)
Elsker hyllene dine, og vurderte slike jeg og... men vi trengte mer oppbevaring av ting som ikke skal vises frem, så jeg valgte lukkede dører..
Men jeg skal ha noen slike bokser og altså:)) Hvor er dine kjøpt?

Ha en fin fin kveld ♥

Syrinveien 3 sa...

For noe fine hyller! Inspirerende:)

Julie sa...

For en fantastisk vegg!
Lekre hyller og detaljer!
Dette likte jeg kjempe godt!
Skikkelig fine bilder du har tatt!
Lykke til i utfordringen.
Ha en NydeligFlott dag videre!
Klem fra Julie :-)

englemor sa...

Nydelig bidrag og knall tøffe hyller!
Virkelig inspirerende!

Ønsker deg en finfin torsdag ;-)
Klem fra Hilde

HjemmeKos sa...

Kjempestilig! Du har fått en ny følger ;)

ynde sa...

Hei! Tusen takk for at du var innom bloggen min og for koselig tilbakemelding på kontrast-bidraget mitt! Det gjorde meg så glad ☺ Likte dine bilder også , liker svart/ kvitt eg også så det var midt i blinken for meg! Ønsker deg ein strålande dag, klem Kjersti

Monica Barken sa...

Jeg er misunnelig! Nydelig flott sjenk og hyller :-) Liker at du fant betydningen av ordet kontrast. Litt annerledes :) Lykke til.

Klem Monica.

June sa...

Så utrolig fint!! Elsker hyllene! :)
Lykke til i utfordringen!
Klem June

Tonje Nøkleby sa...

Så fine hyller. Hvor har du kjøpt dem? Fine kontraster.