21. feb. 2013

inspirasjon takk!


vi skal endelig starte på oppussing av kontor og "mellomgang" (som nå skal bli en del av stua)! dette har jeg gledet meg til lenge, men hjelp! nå mangler jeg fullstendig inspirasjon! hva skal vi ha til oppbevaring? hvilke kontorstoler skal vi ha? hvilke farger ønsker vi? hva skal vi ha på veggene? og det er ikke bare inspirajsonen det skorter på...jeg er så inni granskauen (!) ubesluttsom! jeg liker så mye, har lyst til så mye, angrer på så mye...jepp! jeg bekymrer meg! som om det ikke er andre ting i livet som er viktigere enn et kontor!


når jeg først er i gang - det jeg vet er følgende: sort, hvitt, grått og natur skal være basis! jeg vil ha en moodboard (men aner ikke hvordan den skal se ut, eller hva den skal være laget av), vi MÅ ha en lang pult og hyller til bøker, permer, bokser o.l. mannen vil ha mye på veggene (plakater og bilder), jeg vil ha lite...


nå drikker jeg kaffe, blar gjennom gamle favorittblader, leter i fine blogger og håper inspirasjonen kommer snart...tar imot tips med takk!

hva er du mest fornøyd med på ditt kontor?

7 kommentarer:

AC IN A BOX sa...

Lekre bilder.
Gleder meg til å se når dere blir ferdige.
Vi har ikke kontor akkurat nå,
men har planer om å en gang få det.

Fin kveld til deg!
- AC

(eddas) sa...

Dere blir nok enige:)
fin kveld!

Den første løvetann sa...

I Vika-serien til IKEA er det mange varianter bord å velge i. Du setter sammen det du vil av bordplater og bein, og kan bygge dem sammen litt sånn det passer. Lykke til med prosjektet! :)

lillpastill sa...

For noen fine bilder!!
Når det gjelder disse bekymringene, i know what you meen, men det blir jo alltid bra til slutt! Spennende er det uansett og jeg gleder meg til å se mer!

Fin kveld til deg

Annelise Edgarsdatter sa...

Hei:) Så fine bilder, og en flott blogg. Linker til deg inne hos meg, og slenger meg på som følger i samme slengen:)

Fin fin kveld til deg. I morgen er det fredag, J I P P I :)

Annelise...

Gunstig sa...

Hei!
Du skulle blitt like inspirert av din egen blogg som jeg blir av bloggen din! Synes jo bildene i dette innlegget er inspirasjon nok, hvertfall hva fargevalg angår. Tenkte litt på alt det din kjære vil ha på veggen... Hva om du går ut fra det han vil ha på veggen da og rammer det fint inn (eller det er vel allerede ramme på...:)uansett... Dere skal jo begge bruke rommet, og EN plass må vel mannen få ha litt plakater og bilder, syns jeg da. Eller er det mulig å ha hver sin del av rommet? Husker ikke helt hvor stort det er der....Men hvis dere kan ha hver deres "sone", kan dere ha det akkurat slik dere selv vil.
Moodboardet har jeg også tenkt litt på. Hva med å trekke om/male en korktavle eller isoporplate. Ramme inn med drivved? Eller bruke en palle/deler av en palle til å henge ting på? Eller den runde platen på en trommel?
Korkdekkebrikker fra ikea?
Skjære ut kork i symmetriske figurer, male/trekke om. Eller bare male på feks harlekinmønsker på en tavle.(kanskje i duse farger, så det ikke forstyrrer moodèn,hehe). Eller du kan jo snekre en plate av trebord/evt engammel dør om du får tak i eller en annen type plate.

Eller eller, nå blei jeg helt ivrig her. Må bare si at du trenger ikke unnskylde deg for at du ikke bruker ideene jeg kommer med. Håper du kanskje blir litt inspirert:) Forresten så tar du ikke et valg for livet nå. Du kan forandre på rommet om ett år hvis du vil:) (kanskje ikke pusse opp på ny, men sånn småting)
Ja, der fikk jeg ut litt ideer!
Ønsker deg en superduper helg!
Klemz

emmafoto sa...

Eg er mest fornøgd med moodboardet vårt. To magnettavler frå IKEA (Spontan) er malt med svart matt bengalakk og montert sammen. Praktisk og fint :)