8. feb. 2013

innom for å ønske god helg!


dette har vært ei travel uke...nå ser jeg frem til vinterferie (selv om det nok blir noen timer jobb!), litt tid til meg selv og tid med ungene! og for en start: ikveld skal min kjære og meg på konsert med sivert høiem, og i morgen reiser søs og jeg på hytta! glede! før jeg reiser tar jeg meg en liten pause, puster ut, drikker varm kakao (med nystrikket glassholder), kikker på fiiiiine bilder og gleder meg over sol, ferie og tid!


ønsker alle sammen en riktig god helg!


9 kommentarer:

Blåbærtua sa...

Så nydelig bilde:)så gøy med både konsert og hyttetur!
Ønsker deg ei flotte helg!
God klem fra Lillian

AC IN A BOX sa...

Nydelige bilder.
Kos deg med konsert og vinterferie!
- AC

Anette sa...

God helg og god ferie, det fortjene du :))

meaningmoon sa...

God helg til deg <3
Nyyyt vinterferie med dine kjæreste!
Klem <3

My Dream sa...

Deilige bilder :) god helg :) klems diana

Gunstig sa...

Heldige som har vinterferie alt nå! Ja, ja en uke igjen på oss:)
Nyt konsert og hyttetur!
Stor klem

Marianne på landet sa...

Fine bilder! Nyt fri og avslapning. Høres ut som en perfekt vinterferie :-)

Marlene sa...

Nydelige bilder. Håper du har hatt en kjempefin helg og har en fiiiin søndag. :)

Klem

Myke minutter sa...

Jeg sitter og koser meg med kakao akkurat nå :) Håper din ukestart har vært god så langt! Klemmer