1. feb. 2013

HOT eller not!kanskje ikke særlig hot i forhold til at denne er gammelt nytt...men jeg hiver meg rundt med "gamle diy`er" for tida...bedre sent enn aldri! og siden jeg endelig har en plass å samle kjøkkenting jeg er ekstra glad i, og akkurat hadde funnet fram gjemte perler, ble denne bordskåneren til...nå ligger den i vitrineskapet sammen med andre "skatter" - blant annet Nkoppen jeg fikk av søs til jul, saksa fra hay og fineste tinek servietter:)


i kveld har jeg vært på fotballtrening, og testet ut hva som huskes (ikke særlig mye!) før turneringen i morgen...da samles menn og damer til årets (u)høytidelige fotballturnering i den flotte hallen vår, jeg gleder meg! ønsker alle en flott helg:)13 kommentarer:

Fargebarn sa...

Greit å få ting gjort da! :) Og fotballturnering hørtes kjempegøy ut! Lykke til :)

Nennes sa...

Hot :)
Gøy med litt fotball da.
Kos deg i helgen og nyt livet!

Klem

Julie sa...

Herlige bilder du visier!
Jeg synes det er HOT jeg!
Kule ting du viser oss i dag!!
Titter innom for å ønske deg en NydeligFlott helg!
Klem fra Julie :-)

Lotta sa...

Lekkert og bloggen din er nydelig!
Du har vunnet hos meg.... Hoho:)

Klemmer

cathrine - trettien [31] sa...

Hei!
Har du sett den hos meg? Har en som ligner ;) Fin helg til deg!

KriStyle sa...

Jeg har lagt meg som følger og ser frem til å følge deg videre :) fin blogg :)
God helg

Klem Kristin

Stilleben sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar hos meg. Den bordskåneren var fin! God ide til en gave jeg faktisk må ordne i dag. Ha en fin helg. Hilsen Stilleben.

Blåbærtua sa...

Så herlige bilder og den bordskåneren er kjempefine:)
Herlige ting du har!
Ønsker deg ein fine lørdag!
Klem fra Lillian

tonje boganes sa...

Hot!
Flotte bilder!
Ønsker deg ei fin helg
Kjekt med det tynne snødekke på bakken som har kommet. Håper på mer:))
Klem Tonje

Lisette sa...

Hehe, synes det var hot jeg;) Du er ivrig på DIY, og det er alltid inspirerende og se på dere kreative;) Flinka;)

Susanne /Hus på Rophus sa...

Hot! :-)
Jeg lagde en for en stund siden, men finner den ikke igjen.... kanskje ungene har tatt den :-)

Ha en flott helg!

House number 11 sa...

Helt klart HOT!
Vilken fin blogg du har!
Kram Jenny

Har en drøm... sa...

HOT:))
Fine saker på hyllen din ♥