11. feb. 2013

fastelavensboller på en mandag...


for her er ferien i gang...og siden jeg var borte hele helga, og hjemme med begge de små idag, hev vi oss rundt og bakte både fastelavensboller og skoleboller (i tillegg til en stor porsjon fruktsalat...vi blir nemlig aldri skikkelig friske her i huset...)! det er ikke alltid det blir som planlagt: jeg skulle jobbe de første dagene i ferien, huset skulle få en overhaling og planen var noen timer "kvalitetstid til meg selv"...men frøken dings er fryktelig forkjølet og syk, og eldstemann hoster halve netter han også...til tross: i dag har vært en deilig dag, vi har tatt time for time, kost oss sammen, kjent på at det er i starten av ferien, lagt vekk alle skulle ha gjort, burde ha gjort og heller fokusert på  vil ! tror vi tar en likedan dag i morgen:)


søs og jeg hadde et nydelig døgn til fjells: prat, ost og kjeks, sooool, vin og skuldrene langt nede, i går feiret vi pappa sin bursdag på dolly dimples store og små, og avsluttet med kaker og boller hos søs! ei skikkelig flott helg med andre ord:) håper du også har hatt ei fin helg!5 kommentarer:

Nennes sa...

Så kos, hver dag er en fest, er ikke så oppfattar slike dager jeg.
Koser meg mye ellers, de så gode ut :)

Ha en fin kveld, kos deg.

Klem

Gunstig sa...

Hei og hopp!
Flotte og fristende bilder!
GOd ferie!!! og God bedring!!!
Klemz

byAnetteM sa...

Hørtes deilig ut med avslapning på fjellet :) Vi var hos mormor på ribbe og boller i går - er enda mett! Håper alle snart blir friske og raske igjen! Klem til alle mann!

byAnetteM sa...

Hørtes deilig ut med avslapning på fjellet :) Vi var hos mormor på ribbe og boller i går - er enda mett! Håper alle snart blir friske og raske igjen! Klem til alle mann!

Marianne på landet sa...

D gode med å ha syke barn, er vel at en blir tvunget til å roe litt ned? Kanskje ikke så dumt inni mellom...

Deilige boller! Tenker d gjorde godt på syke små :-)

God bedring til dine små, og god ferie til deg :-)