15. feb. 2013

diy-lampe(r)tøffeste diy-lampe! fant tipset i boligpluss, 
isabel victoria holmedal hadde sendt inn,
takk!


belysning er vanskelig synes jeg, 
men nå har vi fire tøffe lamper i stua, 
(foruten et par spotlightskinner...)
og jammen har jeg laget tre av dem selv
(skryte litt:) 


det har det vært en produktiv vinterferie, vi har fått gjort mye! 
nå ser vi frem til ei rolig helg sammen, med hallaktiviteter, 
god mat og drikke, gode tv-program 
(eller film!) 
og forhåpentligvis en del søvn! 

var litt tidlig med å ønske god helg i går:) 
prøver igjen: ønsker alle sammen
ei god helg!


9 kommentarer:

AC IN A BOX sa...

Lekre og stilige lamper.
Gøy med det en har lagd selv.

Fin helg til deg!
- AC

Elise sa...

Så fine DIY lamper :)

Den første løvetann sa...

Kjempefine lamper. Likte spesielt den første med hylleknekten. Vi er i en liten lampekrise her i heimen (om jeg kan kalle det det:). Er vanskelig med lamper. Er så mye fint, men vanskelig å bestemme seg og vanskelig med plassering... Tusen takk for gode tips! :D

Hildemiho sa...

Likte kjempe godt den lampen på første bildet, så den ideen stjeler jeg kanskje...:-)
Jeg skulle svare deg på kommentaren du la igjen inne hos meg for en liten stund siden, men nå tror jeg kommentaren min havnet på et gammelt innlegg du har skrevet - så i tilfelle du ikke ser kommentaren så svarer jeg igjen - og ja det er et IEC hus vi har flyttet inn i nylig, og vi liker det veldig veldig godt. stort og fint, og når vi bare får bygd ut terassen til sommeren forhåpentligvis så blir det så bra så bra så.
såå fin blogg du har forresten, jeg skal så absolutt følge med videre.
klem hilde

Rosin sa...

Tøffe lampar! :)
..og steinbitane var fantastiske, kvar har du fått tak i fotografiet?
Knall! :)

A little bit of me sa...

Så fint og delikat du har det!
Super fin lampe også! Slik en må jeg få laget meg en gang.. (Masse prosjekter i hodet, men går litt sakte her hos meg, hehe:))

Ha en fin dag!

Living Four Seasons sa...

Vare highly! Det er min tips og jeg er veldig glad at du likte den!!! Dessverre har Boligpluss ikke trykket mitt blog addressee. You made my day! Jeg vil gjerne linke din bilde på min blog hvis jeg få lov.

Klem
Vicky

Living Four Seasons sa...

Vare hyggelig mente eg ;-)

Siljes kreative rom sa...

Tøffe lampar:) Eg har også ein "surrelampe" over spisebordet, MEN eg syns det er så vanskelig å finne pære som gir det fine lyset. Kva pære har du i din?

Silje...som ikkje liker dei nye sparepærene...