12. feb. 2013

diy - bordhar lenge hatt lyst på nytt sofabord, og holder på med en kabeltrommel som snart tar motet fra meg (har nemlig fått hjelp til å kutte jernestengene inni, men nå er det umulig å sette den sammen igjen!)...sofabordet vi har er litt stort, og med frøken dings som plukker på det meste, og helst bruker bordet til å klatre på, står bordet der stort og tomt! da frøken dings og jeg spilte spill tidligere i dag tenkte jeg at det var da synd jeg ikke kunne bruke trekassen til annet enn å ha blader oppi...så tenkte jeg at jeg har jo enda en...så kom ideen å feste kassene sammen og sette hjul under! er godt fornøyd med resultatet:)

nå har vi både oppbevaringsplass og bordplass og plass til å ha føttene så håper jeg det ikke blir brukt til klatrestativ og skyve-rundt-på-lekekasse! foreløpig får det stå som avlastningsbord ved siden av yndlingsplassen min! i morgen, forhåpentligvis, kommer den nye sofaen på plass...og jeg er spent! selv om vi har vært veldig fornøyd med den lilla sofaen (og det jo også er årets farge!) kjenner jeg at forandring fryder, og nå gleder jeg meg til et annet uttrykk i stua!

 

nå sover frøken dings, og jeg pauser: kaffemocca, blogg, blader, solskinn og fri...selv om vi (frøken dings og jeg) har vært våken store deler av denne natten også (ikke hver natt hun bader kl.0100, og ser dora 0130!) er det deilig med dager hvor sola skinner, fuglene kvitrer og man bare kan ta dagen som den kommer...det gir påfyll av energi! 
håper du som titter innom også har en fin dag!


9 kommentarer:

byAnetteM sa...

SÅ STILIG! Ble helt misunnelig :)) Her går det i hjemmeeksamen og husnerver (skal på visning i dag)!! Ha ein fine dag!

Nennes sa...

Så kult :)
Brukte gamle ølkasser på bade vi!

Dette var tøft!!!

Klem

Elise sa...

LEKKERT sier jeg bare!

Gunstig sa...

KREATIVE DAME!!!!
Ha, der fikk du den! Kanonbra ide! godt mulig at den blir lånt her i huset:) Med referanse til opphavsdamen!
Da var noe med det å sove bort den beste tiden av livet....en viss trøst i det! Håper det blir noe mer søvn på deg og deilige feriedager!
Stor klem fra flunselaura

Mrs. Monday sa...

Superfint og kreativt!
Fikk noen gode ideer nå!

På bloggen min har jeg en give-away gående, ta gjerne turen innom for å prøve vinnerlykken!

Klem
Mrs. Monday

Evys hverdagsgleder sa...

Kjempe smart! :)
Takk for at du delte! :))

Og jeg bare elsker den gyngestolen!!! :)


Evy

Har en drøm... sa...

Tøft!!
Flink du altså:)

Blåbærtua sa...

Ååå elsker bloggen din,du har det så fint og så kreativt med det bordet med hjul på,likte det så godt og det er jo så fint med blad inni og:)
Håper du får litt meir søvn om nettene,men godt du ser det positive .har vært så godt med sol for dagene blir så mykje lysere og lettere:)
Ein fin fin dag til deg!
Klem fra Lillian

Manuela / Mrs Hardy sa...

enkelt og tøft :)