22. feb. 2013

det tar tid å skape et hjem...

men vi er på god vei...og store og små er med på å forme hjemmet vårt! det viser at det er to jenter og to gutter i familien...litt feminint, litt stramt, litt dilldall, litt enkelt, og ikke minst praktisk og personlig! vi er alle glade i det naturlige, i det vi kan finne i naturen, og i det vi kan lage selv...det er tross alt vi som bor her som skaper hjemmet!


selv om vi var veldig glad i den lilla sofaen, tror jeg vi blir minst like glad i denne! mannen kommenterer stadig vekk at han liker grått bedre...og det kan jeg jo forstå (lilla er kanskje ikke akkurat en særlig maskulin farge)! putene kommer bedre til sin rett, og kanskje får de selskap av et par til om en stund?! bordet jeg laget av to kasser liker vi også godt, det er veldig praktisk, har plass til det meste og tar ikke for stor plass!
selv om det er mye som gjenstår av oppussing i huset, er vi godt fornøyd med stua, og vi koser oss her:) med dette innlegget fra stua er jeg med i franciskas vakre verdens utfordring om inspirerende stuer, så er det bare å håpe at noen finner stua mi inspirerende:) se andre flotte stuer her

etter ei uke med sykdom i huset, er ungene på bedringens vei, og jeg krysser fingrene for at det er over (for denne gang), og ønsker helga hjertelig velkommen! i morgen skal vi voksne feire pappas bursdag, og vi gleder oss! nå er det tid for jentekveld:)

ønsker alle en riktig god helg!

13 kommentarer:

Den første løvetann sa...

Kjempefin stue! Veldig inspirerende!
Vi har bodd i huset vårt i 3 år nå, og vi jobber fortsatt med å gjøre det til vårt, og ikke minst å finne løsninger som fungerer overalt... Ting tar tid.

Susan sa...

Virkelig vakkert og inspirerende! :-)

Lillekatt sa...

Oi! For en fin blogg!! Sånn flaks at jeg oppdaget denne!

Tonje Nøkleby sa...

Så utrolig fint bord. Elsker slike gamle kasser. Jeg bruker dem som hyller på veggen. Nydelig stue du har!

Marlene sa...

Du har det utrolig fint! :)
Gleder meg til å få hus igjen og kunne slå meg løs å få det akkurat slik jeg vil. :)
Skikkelig kjipt å bo i leid leilighet. Godt jeg vet det er for en begrenset periode. :)

Ønsker deg en fin søndag. klem :)

Marlene sa...

Du har det utrolig fint! :)
Gleder meg til å få hus igjen og kunne slå meg løs å få det akkurat slik jeg vil. :)
Skikkelig kjipt å bo i leid leilighet. Godt jeg vet det er for en begrenset periode. :)

Ønsker deg en fin søndag. klem :)

Marlene sa...

Du har det utrolig fint! :)
Gleder meg til å få hus igjen og kunne slå meg løs å få det akkurat slik jeg vil. :)
Skikkelig kjipt å bo i leid leilighet. Godt jeg vet det er for en begrenset periode. :)

Ønsker deg en fin søndag. klem :)

Marlene sa...

Du har det utrolig fint! :)
Gleder meg til å få hus igjen og kunne slå meg løs å få det akkurat slik jeg vil. :)
Skikkelig kjipt å bo i leid leilighet. Godt jeg vet det er for en begrenset periode. :)

Ønsker deg en fin søndag. klem :)

Elise sa...

Det er som om jeg skulle sagt det selv, det tar virkelig tid å skape et hjem. Hjemmet skapes ved at det fylles av minner, latter, små ting som betyr noe sammen med interiør og ting vi behøver for å ha d greit. Det er ikke gjort på en ettermiddag. Når det er sagt så syns jeg dere er godt på vei til å skape et vakkert og personlig hjem. Masse inspirasjon gir du også :)Jeg gleder meg til å se mer!

Anonym sa...

Nydelig hjem! Hvor har du kjøpt klokka? Leter, men finner ikke... Minna

nullfiresyvni sa...

KJempefint! Og veldig kult med gamle kasser til bord. Vi har samme kassene til bokhyller hjemme hos oss. Jeg syns det er utrolig vanskelig å skape et hjem. Mannen vil ha piano og banjo (ja du leste riktig) i stua, jeg ønsker å skape en helhet, mens Max koser seg blant babygym og småleker. Men som du sier. Det tar tid og vi får bare ta det som det kommer.

Tusen takk for fine ord inne hos meg ang barnehagestart. Søknaden er nå sendt og jeg venter spent på hvor vi havner.

KLem

Anonym sa...

kjempefin blogg! Jeg lurer på hva slags sofa dere har? Veldig fin og fin farge.

ved siden av sa...

Takk:) så kjekt at du liker både bloggen og sofaen:) den er kjøpt hos Bolia: Seville, 7 seters, farge multigrey. Ønsker deg en fin dag:)