11. jan. 2013

ubesluttsom jeg?!


sink, naturlig, grått, blått, grafiske mønstre, sort, hvitt, romantisk, røft, rent, personlig, tre, betong, tyll, klassisk...HJELP! dette er vanskelig! jeg har aldri hatt noen bestemt stil, og det skulle jeg (til tider) ønske jeg hadde...en sånn stil at noen ville si at "det der er helt typisk nina" - jeg vingler fra det ene til det andre, lar meg påvirke (inspirere er kanskje et noe finere ord) av blader, bloggere, mamma, venninner, ungene, trender, naturen, og ikke minst humøret! husker da jeg gikk på videregående og strevde med "hvem er jeg?" identitetsfrustrasjon! jeg har vært gjennom både hippietid og sunne-meg-jeg-bare-trener-og-går-i-dyre-joggeklær-periode, og syns det trøstet da mamma sa: "tenk hvor heldig du er som kan kle deg etter humøret; joggebukse sporty en dag, klassisk en annen, bare sort en tredje og med høye hæler en fjerde..." hender jeg må ta fram dette og tenke at sånn er det vel med interiør også?! er det så farlig om det er en salig blanding av alle førstnevnte element? kanskje det er med på å gjøre det nettopp personlig?!

og grunnen til at dette nok er ekstra i tankene i dag, er fordi i dag skal jeg til den store byen og shoppe meg litt til hjemmet...et nytt skap kanskje? eller en spisebordstol? eller litt tine k-keramikk? eller noen puter? hvis ikke det blir en ny tv-benk? pynt til skjenken (som er nokså tom etter at julepynten forsvant!)? eller kanskje nytt sengetøy? ubesluttsom jeg? neida, bare i overkant lysten på nytt:)

ønsker alle en strålende start på helga!5 kommentarer:

Fru Mosbron sa...

Oi dette kunne virkelig vært meg??!!

Har og lyst å finne meg selv;)

Lykke til med shoppingen og prøv å kos deg litt-hihi;)

Mari Søttar Svendsen sa...

Så utrolig herlig innlegg :) Måtte bare smile! og i morgest satt jeg med akkurat de samme tankene. Så mange har så mye fint og jeg er en plass midt i mellom.. :P Du er ikke alene ;)
Så fine bilder. stilig med de kvistene (drivved?).

*Mari*

Blåbærtua sa...

Herlig innlegg:)kunne ha skrevet nett det sjølv:)
Nydelige bilder!

God helg!
Klem fra Lillian

momentsandeasyliving sa...

Helt nydelige bilder..
Ønsker deg en fin lørdag i solskinnet !!

Klem:)

Anette sa...

Kjenner meg igjen til de grader! Derfor er det her nå en god blanding av mange stiler - men jeg liker det og det er jo det viktigste ! :)) Håper forkjølelsen er bedre til torsdag! knib