15. jan. 2013

stemningsrapport...


solskinn, kaldt, vindstille og blå himmel...stort finere kan det ikke bli! (selv om jeg nok var litt sent hjemme, og dermed gikk glipp av det fineste fotolyset...) eldstemann er med pappa på klatring, frøken dings nyter mormor og morfars oppmerksomhet, og jeg....jeg er helt ALENE hjemme! og nyter stillheten, varmen fra peisen og middagslukt:) nå skal jeg snart sett meg i sofaen og strikke på mariusgenseren, den blir ikke ferdig av seg selv...det ble nytt teppe til under spisebordet, et par tine k skåler og ei lyslykt som ble med meg hjem etter bytur før helga...godt fornøyd - til og med mannen kommenterte at stua ble litt lunere med ny diylampe og nytt teppe:) ungenes jærstol, som ble svært lite brukt på hytta, fikk bli med hjem sist vi var oppe...og nå blir den brukt (MIN stol!)!

så kjekt det er med flere følgere! velkommen! selv om det å blogge i seg selv er gøy, er det klart det gir motivasjon å vite at noen titter innom:) ønsker både gamle og nye følgere en flott kveld! 
8 kommentarer:

Blåbærtua sa...

Så deiligt med tid for seg sjølv,det må jo bare nytes:)så nydelige bilder og den jærstolen er så fine:)
Herlige Tine K skål og det stripete teppet*elsk*!
Alltid kjekkt å sjå at folk titter innom bloggene våre og din er kjempefine og inspirerende!

Fin kveld til deg:)
Klem fra Lillian

Julie sa...

Så vakte bilder du tar!
Elsker teppet og skålene!
Svart/hvitt er ordentlig stilig!
Kos deg med alenetiden din!
Ønsker deg en NydeligFlott kveld!
Klem fra Julie :-)

Fru Mosbron sa...

så flotte bilder du tar:))

elsker sort/hvitt<3

Ha ein fin kveld:)

Den første løvetann sa...

Fine bilder, Nina! Kjekt å ha noen fotografforbilder. Kult med den jærgyngestolen. Jeg har en helt lik som jeg har fått etter min mormor og morfar. Den er for tiden på eldstejenta sitt rom. Spørs om jeg ikke bør ta den ned til et mer synlig sted snart :)

Anette sa...

Hørtes ut som en deilig ettermiddag! Gleder meg til å se deg på torsdag :)

Høytrykk sa...

Hei! Så fint å oppdage en ny blogg. Fint hjem dere har! Liker veldig godt den store hylla i stua deres!
Ha en fortsatt fin kveld. :)

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!

Flott blogg du har med mange gode diy tips,følger deg videre:)

Nyt morgen dagen!

Klem Linda:)

tonje boganes sa...

Å, så kos! Deilig med slike små stunder...
Tusen hjertelig takk for stemmen!
Ønsker deg en riktig god kveld
Klem Tonj