13. jan. 2013

solskinn, (snue) og sitron...selv om forkjølelsen til slutt nådde meg også, liker jeg at det er solskinn, stille og kaldt! jeg virkelig nyter dagene, både ute og inne! ivrige fedre har i år igjen gjort klar skøytebanen (klapper for dere!) og ungene storkoser seg både med og uten skøyter...med kjeks, kakao og godt lag:) morfar tar guttene med på oppdagelsestur vest i bunkersene, frøken dings har hatt livets første tur med dukkevogn ute og jeg slurper i meg te! med honning og sitron!  


jeg byttet et salatbestikk jeg fikk i velkomstgave i bobedre i denne flotte poul pava vasen (litt farger må jeg ha, nå når den lilla sofaen snart forsvinner...jeg skulle gjerne hatt friske tulipaner i den, men trosshasselen får fungere mens jeg venter;) ...og hadde mer til overs:) falt for disse menukoppene, som jeg syns passer perfekt til ei som stort sett kjøper malingskoster ved hver bytur! nå sover frøken dings, jeg skulle ha ordnet litt på lekerommet (men mannen har tatt med seg verktøyet på hytta!)...tror jeg kryper under teppe med koppen og boka....

ønsker alle en finfin solskinnssøndag!

8 kommentarer:

Berit Vuku sa...

Så bra at du har blitt med i NIB, ellers hadde jeg aldri funnet denne nydelige bloggen! Kjempelekkert! :)

Fru Fransen (Marianne Dragon Waagan) sa...

Heisann:)
God bedringt til deg:)
Flotte og inspirerende bilder... og jeg aner konturene av en Poul Pava, min favoritt:)

Veldig fin og inspirerende blogg og kommer gjerne igjen. Legger meg til som følger, og ser frem til å følge deg videre:)

Ha en kos søndag:)
Klem fra Marianne

Fargebarn sa...

Nydelig DIY under her, og det er genialt med slikt man kan bytte og få flere ting man vil ha igjen :) Gratulerer som medlem i NIB forresten :) Fin søndag til deg!

Har en drøm... sa...

Digger Poul Pava:))
Herlig vase, og flotte bilder!
Høres ut som en fin søndag hos dere ♥

Twist/ Monica sa...

Hei! Så flott blogg du har! Og så mange flotte bilder du tar! Har kost meg lenge her nå;) Jeg kommer tilbake! God mandag!

Rafens Bloggen sa...

Så masse fint;) Føotte bilder!

Rafens Bloggen sa...

*flotte

tonje boganes sa...

Lekre bilder! Og diy din under her likte jeg! Du er flink! Fikk lyst å lage en lignende:)
Masse god bedring!
Klem Tonje