21. jan. 2013

skjenken vår - og en liten diy


jeg lengter etter et nytt kjøkken...men det tar nok sin tid før det kommer, så inntil videre er det spiseplassen i stua som vises:) jeg venter på et nytt vitrineskap, et helt enkelt hvitt, som skal romme noen av de kjøkkentinga jeg er mest glad i...for selv om vi er veldig fornøyd med skjenken, er det litt dumt å gjemme vekk finservise og dekketøy - dessuten mangler den grå endeveggen et møbel:)jeg har dilla på sort/hvitt for tida, og i går laget jeg meg en liten diy - et clipboard i finèr, malt sort og med en klype limt fast - jeg digger bildet anette har tatt av sauer! dyremotiv går igjen i stua vår, her er plass til både sauer, hester, sommerfugler, fugler, steinbit og elg...:) 
vi har hatt ei helg med sykdom! frøken dings startet det hele natt til fredag, eldstemann følgte tett etter, så var det min tur natt til idag og mannen blir vel den neste...kroppen er temmelig medtatt, men jeg klarer å nyte at det er solskinn ute, og syns egentlig det er godt å være såpass syk at det eneste jeg gidder er å blogge, lese og se tv...satser på at morgendagen blir bedre!

ønsker alle en fin start på uka!


10 kommentarer:

Nennes sa...

Flotte bilder :)
Uff :( god bedring.

Klem

Petra sa...

Fina bilder! Vilket bra tips med clipborden! Usch för att vara sjuk...krya på dig och hoppas du mår bättre snart!

Petra

Har en drøm... sa...

Fiiine bilder ♥
Og lekker skjenk!!
Elsker sauen:)

Blåbærtua sa...

Så utrulig nydelige bilder og så herlig med den sauen i ramme:)du tar så kysse og fine bilder og har det så fint,deiligt med et lyst hjem og den skjenken var virkelig fine:)
Huff høres ikkje kjekkt ut med sjukdom i hus,har ei her og som ikkje er iform..masse god bedring til deg!

God klem fra Lillian

helen og gutta sa...

fine bilder og flott skjenk, blir spennende å se hvilket vitrineskap du ender opp med:-)

mellaogmalla sa...

Hei!
Jeg trykket meg inn hit via siste kommentar inne hos meg, og havnet på et herlig innlegg fra september. Såg ikke før nå, når jeg skulle skrolle meg videre at jeg hadde havnet så langt tilbake i tid på bloggen din. Men det ligger en takk der for fine ord inne hos meg ;)

God bedring til dere, her har vi hatt omgangsyka.. ikke kjekt..

Ønsker deg en god uke:)

Gunstig sa...

Hei! Leser og følger deg, men får ikke alltid lagt igjen en kommentar. Gleder meg over hvert et innlegg her. Nydelig og inspirerende. Travle tider hos oss, så det står litt stille på gunstigbloggen. Det gjør det der i mot ikke på interiør og skapersiden. Mye nytt, så snart må jeg sette av tid til egenblogging:) god bedring til deg! Bli frisk til helgen- det er en ordre :)

Monica Barken sa...

Hei på deg. Jeg elsker sjenken. Og lurer på hvor den er kjøpt? :-) Klem Monica.

Sigri sa...

Hei, jeg lurer på det samme som hun over. Fantastisk skjenk og hvor er den kjøpt?

ved siden av sa...

Hei:) skjenken er satt sammen av 2 Cell-moduler, og er kjøpt hos Bolia.