31. jan. 2013

perlehjerte - enkel diy


jeg har fått med meg disse flotte, svarte hjertene som finnes i mange hjem...de poppet opp rundt juletider, og selv om jeg er en smule på etterskudd, har jeg nå fått meg et svart perlehjerte! en gang for lenge siden fikk jeg for meg at jeg skulle lage perlesmykker...det ble med tanken og innkjøp...nå fant jeg boksen med perler i en vekkgjemt kartong, tredde treperler i ymse farger på en stålwire (kjøpt på clas ohlsen), spraylakkerte svart, og vips: et flott hjerte!det har blitt en stund siden sist innlegg...litt fordi motivasjonen har vært så som så, og mest fordi jeg den siste uka har jobbet litt ekstra og ellers nytt tid sammen med familien og gode venninner (takk kjære siw, lena og kjersti for ei fantastisk flott helg, for gangnamstyle og for påfyll!)

ha en finfin torsdag:)
4 kommentarer:

Blåbærtua sa...

Så nydelig hjerte,knallfint i svart:)det er jo sån som eg og hadde klart det som ikkje er så veldig kreativ med hendene:)
Godt med slike dager som ein kan nyte og gjere litt andre ting,alltid koselig med innlegg fra deg!

Fine dag til deg!tenk siste dag i januar,herlig:)
Klem fra Lillian

Har en drøm... sa...

Fint det ble!!
Og så lurt og få brukt opp perler i forskjellige farger slik, med og spraymale!! Smart:)

Ha en fin ifn dag ♥

Skjerstad sa...

Vakkert blikkfang :)
Ha ei hjertelig fin helg !

Janne

My Dream sa...

kjempe fint... eg har og tatt og laga ei stjerne av ståltråd og surra tjukk neonrosa tråd rundt.... blei knallstilig... litt samme konseptet. :)

Så fin HOT over her... har gått med planer om slike lenge... ler... ting tar ofte tid... stikk innom hos meg, 2 diy'er i dag... :)

Legger meg til som følger her hos deg... koselig inspirerende blogg, jeg elsker diy-prosjekter :)

Ha en fin lørdag da.

Klems Diana.