9. jan. 2013

om å gjøre alt på en gang...

idag har jeg lyst til å være en god lærer, leke med ungene når jeg kommer hjem, lage middag, hive på en klesvask, ta meg en runde i blogglandia og nyte fine og inspirerende innlegg, blogge selv, male noen hyller som står i garasjen, strikke litt på mariusgenseren, gå meg en tur, lese litt, se "borgen" (som vi har lastet ned) med min kjære, gjøre klar middag til i morgen (da skal vi nemlig ut på noe om ettermiddagen), henge opp klærne, finne frem klær til ungene og ringe til søs.......

foto: ronny gundersen


noen dager er jeg mer effektiv enn andre...andre dager er det nok å sette seg ett mål! idag skal jeg gå meg en tur (og kanskje ringe søs på veien - skal nok få til to ting på en gang;), så får resten vente til siden! noen som kjenner seg igjen?;) ønsker uansett alle en fredelig, rolig kveld...
6 kommentarer:

Gunstig sa...

Som jeg

Gunstig sa...

Skulle sagt det selv!!
Har hvertfall fått lekt med ungene og lagt middag!
Sjal liksom avgårde og kjøpe brød..... Vanskelig å dra seg opp av sofaen!!
Nei, nå stikker jeg!
Chao

cathrine - trettien [31] sa...

Selvsagt! ...og på den dårlige samvittigheten som nesten alltid er der! Hm.. Tiden strekker ikkje til!

Blåbærtua sa...

Kjenner meg så igjen,enkelte dager så er eg supereffektiv men så ein dag er eg glad for bare å få gjort litt iallefall,kunne tenkt meg å vært effektiv og kreativ kvar dag,hihi men sån er ikkje livet og så må ein jo nyte tida litt og:)

Fine kveld til deg!
Klem fra Lillian

mellaogmalla sa...

Kjenner meg igjen, ja. Så mye mer en skulle ha gjort i løpet av dagen enn det man rekker, tror vi er mange! Det går også så mye tid på å tenke på alt en skulle ha gjort!
Ha en fin helg, tipper du får unna en del da ;)

Marlene sa...

Kjenner meg SÅ igjen. Står opp å tenker idag vil jeg gjøre dét og dét.. Så ender det opp med å gjøre ingenting isteden. Det blir igrunn gjort mer når jeg ikke har lagt noen planer. ;) Hihi

Ønsker deg en fin fredag! klem